Fotball

Dette er det nærmeste adressa.no kom en kommentar fra Zidane

Én etter én gikk Real Madrid-spillerne rett forbi de fremmøtte supporterne ved ankomst Trondheim. Sjefen sjøl ble med på en selfie og ga tommelen opp til de fremmøtte.

svp://3000684​?view=adressa
  • Christian Stendal

Adressa.no var på plass da Real Madrid ankom Clarion-hotellet på Brattøra mandag ettermiddag, og forsøkte å få en kommentar fra den høyt gasjerte Real Madrid-gjengen.

Ikke overraskende viste det seg svært vanskelig.

Nærmere enn dette kom ikke Adressa en kommentar fra Zinedine Zidane.

Én etter én gikk spillerne rett forbi både pressen og autografjegerne som hadde møtt opp. Forsvarsprofilen Sergio Ramos snudde seg riktignok og blunket, og det forble høydepunktet fra Real Madrid-spillernes ankomst Trondheim by.

  • Martin Ødegård blir ikke med Real Madrid til Trondheim likevel

Det skulle med andre ord ikke mye til å toppe det da sjefen sjøl, Zinedine Zidane, gikk av den omkledde flybussen som den aller siste.

Og Zidane sviktet ikke. Han stoppet og stilte opp på en selfie med en av de fremmøtte, før adressa.nos Ole Sagbakken forsøkte å få et aldri så lite ord fra den franske treneren.

Det ble bare nesten – om det går an å si det. Den tidligere verdensmesteren ga tommelen opp, og sa seg fornøyd med det før han gikk rett inn på hotellet.

Se sekvensen fra når Real Madrid ankommer hotellet i Trondheim fra 21.45 ut i videoen i vinduet i toppen av artikkelen.

Dermed er begge lagene som skal spille tirsdagens supercupfinale på Lerkendal vel på plass i Trondheim. Europaligavinner Sevilla ankom byen søndag, og begge lagene skal trene på Lerkendal mandag kveld.

Adressa.no sender direkte fra Real Madrids pressekonferanse klokken 1845. Forhåpentligvis er det mulig å få noen flere ord ut av Zidane da.

Les også

Aldri før har så mange øyne vært rettet mot Trondheim

svp://3000684​?view=adressa

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Sevilla FC