Fotball

VIF snytt for to straffer

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=278169&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#278170" target="_blank">VIF — PAOK 1-2:</a></strong> Får en svært tøff oppgave med å avansere i Europaliga-kvaliken.</p>

OSLO 20090730:PAOK spiller Miroslaw Sznaucner og VIF's Martin Andresen under Europa League kampen mellom Vålerenga og PAOK Thessaloniki på Ullevaal Stadion torsdag kveld. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
 • 100% Sport

Mye av Vålerengas håp om avansement mot PAOK forsvant på grunn av den rumenske dommerens vegring mot å blåse straffespark.

Først gikk Jarl-André Storbæk i bakken tidlig i kampen og VIF ville ha straffe. Den gang hadde nok Alexandru Deaconu rett i å ikke blåse. Da Moas innlegg derimot traff hånda på en gresk midtstopper noen minutter før pause skulle han imidlertid ha pekt på 11-meteren. Det samme burde han gjorde da Harmeet Singh gikk i bakken etter 70 minutters spill. VIFs trenere, spillere og supportere var i harnisk, uten at det hjalpt nevneverdig.

Frisparkperle

Dermed endte det med 2-1-seier til greske PAOK og Vålerenga får nå en svært tøff oppgave med å ta seg videre i Europa-ligaen.

Etter at VIF var best det første kvarteret av kampen, tok grekerne over og tok en fortjent ledelse etter halvtimene spilt – på et kunststykke av et frispark fra den brasilianske venstrebacken Lino Alves. Seks minutter senere doblet Zlatan Muslimovic ledelsen.

Heksegryte

VIF presset på for redusering og fikk betaling ved hjelp av Storbæks hode etter 43 minutter. Flere mål ble det likevel ikke, og Martin Andresen og Co. kan bare begynne å forberede seg på en meget tøff oppgave i en gresk heksegryte neste torsdag.

 1. Les også

  Karabakh slo Honka

 2. Les også

  Riise debuterte for Fulham

 3. Les også

  - Så minst én straffe

 4. Les også

  - Umulig å avansere

 5. Les også

  Effektive minutter

 6. Les også

  Dødballsjokket

Mest lest akkurat nå

 1. NORGE

  Bro kollapset i Øyer i Gudbrandsdalen – lastebil og bil er berørte

 2. NORGE

  Ulykkesbro ble friskmeldt etter at lignende bro kollapset i 2016

 3. NYHETSANALYSE

  Putin ville vise Natos grusomheter. Da gikk det helt galt.

 4. VERDEN

  Utstøtte Liz Cheney får uventet hjelp. – Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gjøre dette

 5. NORGE

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 6. VERDEN

  Tørke over hele Europa: Kan bli risotto- og parmesankrise.