Fotball

Skuffet Skullerud: - Tar av meg hatten for moralen

— Vi skal selvsagt ikke bomme på to straffespark. Det har vi ikke råd til på dette nivået.

MORAL: Tor Ole Skulleruds menn reiste seg etter kollapsen.
 • Øyvind Brunvoll

(Molde — Dinamo Zagreb 3-3, 4-4 sammenlagt)

Molde-trener Tor Ole Skullerud var langt nede da han møtte pressen etter kampen.

— I fjor røyk vi ut etter to brente straffespark og tap på overtid. At det skjer omtrent det samme i dag igjen er nesten for mye å ta inn over seg. Jeg er skuffa, og garderoben er skuffa. Jeg trenger litt tid til å bearbeide dette resultatet.

Skullerud mente Molde spillemessig var fullt på høyde med kroatene.

Les også

Molde ute av Champions League etter nestenmirakel

— Tre elendige mål

— Vi ryker på marginer. Vi slipper inn tre elendige mål, og vi skal selvsagt ikke bomme på to straffespark. Det har vi ikke råd til på dette nivået. Vi gjør enkle feil i forsvaret, og vi setter ikke straffesparkene - som også skal være enkelt å score på.

Moldetreneren sendte laget tidlig ut av garderoben til 2. omgang. Og hjemmelaget gikk rett i strupen på Dinamo. Et kvarter før full tid hadde Molde utlignet til 3-3 - sjøl med en mann mindre på banen.

Imponert over moralen

— Vi skulle bygge på det positive som skjedde helt mot slutten av 1. omgang, og det lyktes vi med. Jeg er imponert over det guttene viste etter pause. Jeg tar av meg hatten for den moralen.

Han var sikkert ikke like fornøyd med at Vegard Forren ble sendt i dusjen etter to gule kort. Det betyr trolig at han ikke kan spille første kamp i playoff til europaligaen.

- Vill kamp

Dinamos omstridte trener, Zoran Mamic, var fornøyd med å ha gått videre, men han likte dårlig at laget hans mistet 3-0-ledelsen.

— Det var en vill kamp, mente Mamic.

Og etter to brente straffespark, opphenting fra 0-3 til 3-3, et tredje straffespark som ble mål, et rødt kort og haugevis med gule kort, er det vanskelig å være uenig med ham.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  NORGE
  Publisert:

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5