Her er Stokkelien sammen med fotballegendene

New York Cosmos møter Cubas landslag til vennskapskamp tirsdag.

STJERNETRIO: Mads Stokkelien flankert av Pele (t.v.) og Raul (t.h.). New York Cosmos er på Cuba for å spille vennskapskamp mot det cubanske landslaget.

Mads Stokkelien får oppleve litt av hvert på sitt proffopphold i New York. Før årets sesong ble han lagkamerat med den spanske fotballstjernen Raul.

— Det har vært galskap rundt Raúl. Vi har vært på tur til Hongkong, California, El Salvador og Florida i sesongoppkjøringen. Han er en verdensstjerne uansett hvor vi er. Folk har stått utenfor hotellet vårt 24 timer i døgnet, sa kristiansanderen om sin nye lagkamerat tidligere i år.

Historisk kamp

Nylig ankom New York Cosmos den cubanske hovedstaden Havana. Laget skal spille vennskapskamp mot landslaget til Cuba tirsdag. Cosmos er det første profesjonelle laget fra USA som gjester landet siden 1999. — Vi gleder oss til denne muligheten. Det er et historisk øyeblikk. Det vil bli en fin kamp hvor vi bringer folk sammen, uttalte Cosmos-trener Giovanni Savarese om oppgjøret i mars.

Les også

Norsk spiss kan få hovedrolle i historisk kamp på Cuba

Æresmedlem

I natt la Stokkelien ut et bilde av seg selv på Facebook, hvor han poserte sammen med den brasilianske legenden Pele og sin lagkamerat Raul.

«Solid spissduo», var kommentaren til Stokkelien.

Pele spilte 64 kamper for New York Cosmos i perioden 1975-1977. 74-åringen er ærespresident i den amerikanske klubben nå.