Solskjær må kvitte seg med opptil ti spillere

Nedrykket betyr storrengjøring for Cardiff.

  • 100% Sport

Det blir trolig lite ferie på Ole Gunnar Solskjær denne sommeren. Før seriestart i mesterskapsserien kan Cardiff-troppen slankes med så mye som ti spillere.

Ifølge avisen Wales Online teller Cardiff-troppen over 40 profesjonelle seniorspillere. Det er altfor mange. Dermed venter nå en durabelig jobb for Solskjær og styreformann Mehmet Dalman. De må nemlig bli kvitt en rekke spillere før serien starter i høst.

Blant spillerne som er forventet å forlate klubben er Fraizer Campbell, Steven Caulker og Gary Medel, som alle har kontrakter med utkjøpsklausuler.

I tillegg er Jo Inge Berget, som kom til Cardiff fra Molde i januar, nevnt blant dem som kan forlate Cardiff i sommer. Rundt nordmannen er det enda lite som er avklart.

Solskjær og Cardiff har klare planer for å rykke direkte opp igjen til Premier League. Den tidligere Molde-sjefen har i løpet av våren hentet inn fem nye fjes for å styrke stallen. Deriblant Adam Le Fondre fra Reading.

Ifølge avisen er det også flere spillere Solskjær vil gjøre alt han kan for å beholde i de walisiske gangene. Keeper David Marshall, som har kontrakt ut 2018-sesongen, og midtbanespilleren Jordon Mutch er begge svært sentrale i Solskjærs lag. (©NTB)