Fotball

Vidar slapp inn tre mål på åtte minutter: - Nå ligger vi i bunnstriden

– Neste kamp blir livsviktig, sier Andreas Westlye.

Georg André Danielsen og Vidar tapte på nytt. Her fra en tidligere kamp.
  • Kaare Lindboe

– Nå ligger vi i bunnstriden, innrømmer Vidars midtbanestrateg, Andreas Haukland Westlye.

– Fram til Kjelsås fikk sine scoringer, syntes jeg vi leverte en god kamp. Vi fikk også ledermålet 1-0, men etter hvert ble vi trykket bakover. Det var et surt tap i en serie hvor alle slår alle etter jevne kamper. Nå skal vi ha Nardo på Lassa kommende lørdag, og den MÅ vi vinne. Tre poeng der blir livsviktig, sier Westlye, som ga Vidar ledelsen 1–0 med en heading etter hjørnespark.

Kjelsås tok tak i kampen etter avspark og hadde et markert overtak i kampens første tjue minutter. Så kom Vidar sterkt, både Georg André Danielsen og Ingvald Halgunset hadde gode muligheter. Like før pause fikk Kjelsås sin beste mulighet, men Vidars keeper, Bjarte Egeland, reddet.

Sju minutter ut i 2. omgang fikk Kjelsås en stor sjanse, men skuddet gikk i stolpen. Minuttet etter fikk Vidar et corner, og Andreas Haukland Westlye gjorde som så ofte før, han nikket ballen inn i må. Så kom de fryktelige åtte minuttene der Kjelsås scoret tre ganger – og da hjalp det lite at Vidar fikk pyntet på resultatet ved Petter Larsen Stolsmo.

Vidar sliter. De har mistet seks spillere som er ute av troppen etter sesongstart, og blant dagens tropp er det nok spillere som ikke er gode nok for dette nivået! Mot Kjelsås manglet også en skadet lagkaptein, Daniel Berntsen, og spillere som Makhtar Thioune og Martin Hummervoll har lite å bidra med!

Les mer om

  1. Vidar FK