Fotball

- Jeg sitter i garderoben og ser bare vinnere rundt meg. Molde blir et topplag også i år

Harmeet Singh er så sikker på mer suksess i Molde at han åpner for å skrive langtidskontrakt i sommer.

Harmeet Singh nekter å la seg stresse av de svake bortekampene. Han er overbevist om at Molde-laget slår tilbake mot Stabæk, og i resten av sesongen. Foto: ERIK BIRKELAND

 • Trond Hustad
  Trond Hustad
  Rbnett

MOLDE: Midtbanespilleren var en av lagets viktigste brikker i fjorårets jubelsesong. Han synes det er vanskelig å forklare hvorfor Molde sliter på bortebane i år.

Les også

Forren: - Stabæk får det tøft

– I fjor var vi defensivt sterkere. Vi lå mye bedre og tettere med lagdelene, det var en stor styrke. Så jeg tror vi må bli mer kompakte og kyniske på bortebane. Vi forventer så mye av oss selv, og vil kanskje dominere litt for mye på bortebane. Noen ganger er det smartere å legge seg bak og kontre inn et mål.

– Er det vanskelig å takle de svake prestasjonene på bortebane fordi dette laget er så vant til å vinne og underholde?

– Jeg tror ikke det. Mange av gutta har spilt lenge i Molde og noen har vært andre steder. Alle har bakgrunn fra lag som har tapt kamper. Vi skal ha god erfaring i å håndtere slike situasjoner, sier Singh til Romsdals Budstikke.

Direkte kl. 18: Molde-Stabæk

Stor motivasjon

Han mener det handler om små detaljer som kan vippe de vanskelige kampene i Moldes favør. Singh sier spillerne tror på produktet til MFK, at det de gjør i hverdagen holder samme nivå som i fjor.

– Kan motivasjonen og sulten ha blitt litt mindre i gruppa etter det dobbelte gullet i 2014?

– Nei. Jeg er hundre prosent sikker på at det ikke er et problem. Det er det siste som kommer til å skje i denne klubben. Jeg har sett og følt en stor sult etter å lykkes og bli bedre siden den første dagen jeg kom hit. Jeg har ikke opplevd noe lignende andre steder. Så for meg finnes ingen tvil. Jeg sitter i garderoben og ser bare vinnere rundt meg. Alle spillerne er kvalitet. Jeg stoler på lagkameratene mine ett hundre prosent og ville ikke byttet ut noen av dem. Vi kommer sterkere tilbake og blir et topplag også i år. Helt sikkert, sier 24-åringen.

Tenker ikke Champions League

Det er bare to måneder til MFK skal ut i den første kvalifiseringskampen til Champions League. Det bekymrer ikke Singh.

– Helt ærlig: Det har jeg ikke tenkt på. De kampene er fortsatt langt unna, de tar vi når de kommer. Jeg konsentrerer meg bare om å jobbe hardt, bli bedre og nå mine mål.

– Ett av dine mål er å spille landskamper, kan den plassen være i fare hvis du og laget ikke presterer like bra som i fjor?

– Alt handler om å prestere, både individuelt og med laget. Jeg tenker på mine egne arbeidsoppgaver her og vil at Molde skal lykkes. Det gjør jeg hver dag, og det er det som er viktig.

Ny kontrakt?

Singhs avtale går ut etter denne sesongen. Han har foreløpig ikke vært i dialog med klubben om å forlenge.

– Jeg har ikke tenkt mye på det, heller. Jeg har det veldig bra i Molde og trivdes veldig godt fra første dag. Liker meg i byen, i miljøet og i klubben. Så jeg stresser ikke med noe. Jeg har vært ute en gang før, sier Singh, som ikke lyktes i Feyenoord.

– Vil du vente og se an mulighetene dine i sommer?

– En gang vil jeg ta et nytt steg, men da må det komme opp noe som er bedre for meg enn Molde. Og nå er alt bra her. Jeg kan like gjerne skrive fireårskontrakt med MFK i sommer, sier Harmeet Singh.

Følg Molde-Stabæk direkte og chat med oss underveis

 1. Les også

  Må vi erkjenne at vi har mistet litt av magien vår?

 2. Les også

  Skullerud: - Jeg har vært sjuk og irritert

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
 • Champions League-kvalifisering

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Molde FK
 3. Stabæk Fotball