PSG-treneren: – Neymar tilbake om to-tre uker

Superstjernen er snart tilbake på banen.

SNART TILBAKE: Neymars comeback er ikke langt unna.

Brasilianske fotballfans kan puste lettet ut i VM-oppladningen. Neymar er tilbake fra skadeavbrekket om to til tre uker, ifølge PSG-trener Unai Emery.

Det har lenge vært ventet at Neymar kom til å rekke fotball-VM i Russland, men nå kan siste rest av brasilianernes bekymring legges til side.

Les også

Neymar ute i minst seks uker - kan miste hele sesongen

Fredag opplyste nemlig Emery at superstjernen om kort tid vender tilbake fra fotskaden. Anslaget er to-tre uker, men det er for tidlig å si når han faktisk er tilbake på banen.

– Jeg snakket med ham tidligere i uken. Han har det godt og er avslappet, sa Paris Saint-Germains spanske hovedtrener i forkant av lørdagens franske ligacupfinale mot Monaco.

– Vi snakket om finalen. Han skal følge den, la Emery til.

SKADET: Neymar fotografert på krykker i Sao Paulo i hjemlandet nylig.

Neymar pådro seg brudd i den høyre foten i Ligue 1-kampen mot Marseille 25. februar. Han måtte gjennom en operasjon i begynnelsen av mars.

Brasils landslagslege anslo da at Neymar kom til å være ute av spill i opptil tre måneder. I så fall ville han ha mistet resten av sesongen for klubblaget.

På grunn av skaden gikk Neymar glipp av PSGs returoppgjør mot Real Madrid i mesterligaens åttedelsfinale. Den franske storklubben ble slått ut med 2-5-tap sammenlagt.

VM starter 14. juni. Brasil er i gruppe med Sveits, Costa Rica og Serbia.