Fotball

Mourinho utelukker ikke at Costa starter mot United

— Hvis Diego er klar, spiller han, sier Chelsea-manageren.

KAN STARTE MOT UNITED: Diego Costa har slitt med magetrøbbel i det siste, men Chelsea-manager José Mourinho utelukker ikke at stjernespissen starter i dag.
  • NTB

Toppscorer Diego Costa spilte ikke forrige kamp for Chelsea, og han har vært svært usikker før storkampen mot Manchester United. José Mourinho utelukker likevel ikke at spanjolen spiller.

Costa har denne uken slitt med mageproblemer, noe som førte til at han måtte på sykehuset for å undersøkes. En treningsøkt gjennomført lørdag avgjør om stjernespissen spiller eller ikke. Angriperen har ni nettkjenninger så langt i sesongen og kan utgjøre forskjellen på tap og seier for serielederen.

— Han må trene uten hemninger, fullføre en hel treningsøkt med de andre uten noe form for beskyttelse, sa Mourinho lørdag til Chelseas hjemmeside.

Les også

Skadetrøbbel for Mourinho: - Vi gråter ikke

Han kommer ikke til å sende ut den brasilianskfødte spissen om det er noen som helst tvil om han kan gi 100 prosent for laget.

— Hvis det er noen sjanse for å spille, er ikke Old Trafford plassen for å beskytte spillere, det er plassen for å sende ut spillere som vil spille og er klare. Hvis Diego er klar, spiller han, sa portugiseren.

DIREKTE KL.17: Manchester United - Chelsea

Vil ikke avskrive United

Selv om London-klubben allerede er ti poeng foran Manchester United på 8.-plass, mener Chelsea-sjefen at det er farlig å avskrive Louis van Gaals mannskap i tittelkampen.

— Manchester United er i en fantastisk posisjon. Du er i en vanskelig situasjon når du ikke har midlene bak deg til å bygge opp laget. Når du har midlene til å kjøpe bra og trene dem bra, og jeg vet Louis er kapabel til å kjøpe og trene dem bra, så kan det gå bra med dem, sa Mourinho om sin tidligere læremester.

Les også

Van Gaal: - Van Persie har vært uheldig

Mourinho liker posisjonen klubben er i for øyeblikket.

— Jeg liker å være på toppen i ligaen, spesielt siden det gir deg rom for feil. Vi kan være 100 prosent sikker på at vi forlater Old Trafford på topp av tabellen og det er en grunn for at jeg liker å være i denne posisjonen, sa Mourinho.

Respektfull van Gaal

Louis van Gaal har stor respekt for sin managerkollega og tidligere assistent i Barcelona. Nederlenderen håper United-laget hans snart kan få skikk på spillet sitt slik som Chelsea har klart denne sesongen.

— De spiller som et lag, og jeg ønsker at mitt lag gjør det samme. Du må huske at jeg startet for tre måneder siden, så han har vært lenger med sitt lag enn jeg har med United, sa van Gaal.

Han er likevel sterk i troen på at United kan overraske ved å vinne mot Chelsea, som må finne seg i å ha favorittstempelet.

— Chelsea er et av topplagene, men likevel kan vi vinne, sa van Gaal.

(©NTB)

Les også

  1. Van Gaal: - Mourinho var så sint og høylytt at jeg ble imponert

Premier League

SVUTMP
1Manchester City22182254134156
2Liverpool21136255183745
3Chelsea23128346182844
4West Ham United22114741301137
5Arsenal2011273325835
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Premier League
  3. Manchester United