Real Madrid avsluttet fiaskosesongen med hjemmetap og pipekonsert

Real Madrid rundet av en svært skuffende sesong med 0-2-tap for Betis på Santiago Bernabéu. Publikum pep og buet mot Zinedine Zidanes lag ved kampslutt.

Betis slo til med 2–0-seier borte mot Real Madrid. Vertene avsluttet en svært skuffende sesong til piping og buing fra tilhengerne.

Storklubben har ikke hatt annet enn æren å spille for siden jakten på en fjerde strake mesterligatriumf tok slutt med 1-4-tap hjemme mot Ajax i begynnelsen av mars. Laget endte på tredjeplass i La Liga, 18 poeng bak Barcelona før seriemesteren spiller mot Eibar senere søndag.

68 poeng er Real Madrids dårligste fangst på 17 år. I 2002 ble det bare 66 poeng, men det året vant laget til gjengjeld mesterligaen.

Mål av Loren Moron og tidligere Real Madrid-spiller Jese i 2. omgang ga Betis tre poeng og 10.-plass på tabellen.

Les også

Ødegaard storspilte i serieavslutningen

Vinicius Junior fortviler etter å ha rotet bort en målsjanse i Real Madrids 0–2-tap for Betis.

Gareth Bale ble sittende på benken i det som kan ha vært hans siste kamp i Real Madrid-trøye, og han gikk rett i garderoben da kampen ble blåst av.

Det var fjerde tap på de 11 kampene siden Zidane var tilbake som trener. Klubben startet sesongen med Julen Lopetegui på trenerbenken, men han fikk sparken i november og ble erstattet av Santiago Solari. I mars ble Zidane hentet tilbake, men selv ikke det hjalp på de dårlige prestasjonene.

Les også

Her er de heteste navnene på overgangsmarkedet

Zinédine Zidane har ikke klart å gi Real Madrid et skikkelig løft siden han gjorde trenercomeback i mars.

Et reservepreget hjemmelag hadde sine sjanser i søndagens kamp, men maktet ikke å utnytte dem.

Nå ventes det at Zidane og klubbledelsen vil gjøre betydelige utskiftninger i stallen i løpet av sommeren.

Hos søndagens motstander Betis blir det i hvert fall endringer. Bare noen timer etter kampslutt i Madrid ble det klart at klubben og trener Quique Setién skiller lag. Det bekrefter Betis selv.

60-åringen ledet Sevilla-klubben til en sterk sjetteplass i sin første sesong i fjor. Denne sesongen har det gått tyngre.

(©NTB)