Her klarer Messi noe kun seks fotballstjerner har gjort før

Lionel Messi ble innlemmet i eksklusiv klubb.

Her scorer Messi sitt 700. mål.

Lionel Messi scoret sitt 700. mål som profesjonell fotballspiller tirsdag. Den milepælen har kun seks spillere nådd før ham.

Messi satte inn Barcelonas 2-1-mål mot Atlético Madrid på panenka-vis. Straffesparket var av den vakre sorten og sendte Messi inn i en uhyre eksklusiv klubb der blant andre Pelé er medlem fra før, melder ESPN.

Ifølge kanalen skal 700-klubben i tillegg bestå av Cristiano Ronaldo, tyske Gerd Müller, ungarske Ferenc Puskás, brasilianeren Romario og tsjekkisk-østerrikske Josef Bican.

ESPN baserer blant annet sin liste på tall fra RSSSF, en internasjonal organisasjon dedikert til å samle fotballstatistikk.

Flest mål av samtlige aktive spillere har Cristiano Ronaldo. Portugiseren står med 728 fulltreffere på 1005 kamper. Juventus-stjernen, som scoret et praktmål mot Genoa tirsdag, ble medlem av klubben i oktober i fjor.

Messi nådde milepælen på 862 kamper. Argentineren har ikke spilt for andre klubber enn Barcelona i sin profesjonelle karriere. 630 av scoringene har kommet for den katalanske storklubben, mens de øvrige 70 er scoret på det argentinske landslaget.

Av andre aktive fotballspillere står Zlatan Ibrahimovic og Luis Suárez med henholdsvis 540 og 472 mål, ifølge statistikken.