Fotball

Rallyprofil Henning Solberg har utbetalt millionforlik og unngår konkurs

Henning Solberg har betalt sin tidligere forretningspartner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner og har med det lagt konkurssaken død. Men nye søksmål er varslet.

Rallyprofil Henning Solberg (t.h.) har betalt sin tidligere forretningspartner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner.
 • NTB

Det skriver VG , samt Dagens Næringsliv som omtalte nyheten først.

Safdar begjærte Solberg personlig konkurs med et krav på 11,5 millioner kroner i september. Saken har til og med vært innom Høyesterett.

Da saken ble behandlet av Heggen og Frøland tingrett i juni, inngikk partene et midlertidig forlik. Dersom Solberg betalte 2,6 millioner kroner innen 14 dager, lovte Safdar å ikke begjære rallyføreren konkurs før en domstol hadde behandlet det resterende kravet i en vanlig tvistesak, skriver DN.

– Vi kan opplyse at kravet er oppgjort med 2.600.000 kroner i dag i henhold til forliket, og konkurssaken er over. Dette er overensstemmende med hva vi tilbød i den første rettssaken. Dette kan således ikke karakteriseres som noe annet enn full seier for Henning Solberg, skriver Solbergs advokat Hans Kristian Skarpholt i en melding til VG lørdag.

Les også

Ny turneringsseier for Magnus Carlsen

Ramiz Safdar var forretningspartner med Henning Solberg i dekkbutikken Dekknor.

Safdars advokat Håkon Juell Hassel bekrefter også enigheten, men opplyser at det vil bli tatt ut stevning om en «rekke krav» som ikke omfattes av forliket.

Like etterpå opplyser Solbergs advokat at det vil fremmes et motsøksmål om erstatning for konkursbegjæringen som Safdar fremmet fram i høst.

Safdar og Solberg var forretningspartnere i dekkbutikken Dekknor.

 1. Les også

  Nytt målshow fra Solskjærs supertalent – United har ikke tapt siden januar

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  POLITIKK
  Publisert:

  MDGs nye sjef ofrer ikke det tredje kjønn og rusreform for å vinne flere miljøvelgere

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5