Fotball

Grindhaug: - Så en del svakheter

FK Haugesund-trener Jostein Grindhaug er fornøyd med tre viktige poeng, men gir eget lag kun karakteren "ok" etter seieren mot Sandnes Ulf.

SKRYT: Haugesund-trener Jostein Grundhaug var strålende fornøyd med FKH-debutant Dusan Cvetinovic etter seieren over Sandnes Ulf. Serberen scoret ett av Haugesunds mål. Foto: Jan Kåre Ness

 • Torgrim Gotland Bakke

— Vi spilte en ok gjennomført kamp, men jeg så en del svakheter. Vi har alltid mer å gå på, men jeg er selvfølgelig fornøyd med tre poeng. Spillerne så alltid etter alternativer i dag, men fant det ikke alltid. Dette er noe som vi må ordne opp i til neste kamp, sa den karismatiske treneren til Haugesund.

Dusan Cvetinovic debuterte for FKH i søndag kveld og tegnet seg også på scoringslisten, samtidig som han skapte en stor sjanse. Serberen ble kåret til banens beste av hjemmepublikumet, og skrytet lot seg ikke vente på av treneren, Jostein Grindhaug heller.

— Dusan spilte en veldig god kamp i dag. Han har en fin tilstedeværelse, noe som vi har savnet litt. Han viste også at han er god foran mål og fikk en veldig fin nettkjenning i dag, sa en fornøyd Jostein Grindhaug.

Haugesund tok en viktig 3-1 seier mot vestlandsrivalen, Sandnes Ulf, som Jostein Grindhaug tror holder seg i tippeligaen. Overgangsvinduet stenger 15.august, men treneren til Haugesund ville ikke svare på om det kom noen nye signeringer- eller utskiftninger.

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. FK Haugesund
 3. Sandnes Ulf

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Gytkjær skuffet etter Sandnes-returen

 2. FOTBALL

  Tror Start vil satse på kontringer

 3. FOTBALL

  Grindhaug: - Vi er ikke bortskjemt

 4. FOTBALL

  Grindhaug: – Tripic og Thorstvedt er blant de beste i Eliteserien

 5. FOTBALL

  Haugesund festet grepet om bronsemedaljene

 6. FOTBALL

  Matchvinner Haukås: - Jeg vil ikke kalle det revansje