Store endringer etter Ajax-bragden: Se hvem som er tilbake for RBK

Bruttern trikser med laget og mønstrer et svært interessant mannskap mot Haugesund.

MYE Å VELGE MELLOM: Kåre Ingebrigtsen har litt av hvert på repertoaret, og gjør åtte endringer fra laget som startet mot Ajax torsdag.

Det lå i kortene at Rosenborg-treneren kom til å gjøre store endringer fra laget som slo Ajax 1-0 i Amsterdam torsdag.

Med en tropp som etter hvert begynner å bli skikkelig bred, skulle det da også bare mangle at flere får muligheten til å vise seg frem når Haugesund kommer på besøk til Lerkendal.

Les også

RBK kunne kjøpt enda en 10-millionersmann om de ville

Les også

«Slik har han blitt Rosenborgs nummer 13»

Reginiussen tilbake

Ikke overraskende får både Anders Trondsen og Samuel Adegbenro sine debuter fra start for RBK, men kanskje enda mer gledelig er det at Tore Reginiussen er tilbake i startoppstillingen etter å ha vært ute en god stund. Han får oppgaven med å styre midtforsvaret sammen med Jacob Rasmussen.

I tillegg er Matthias Vilhjalmsson inne på laget igjen, og starter som indreløper, mens Nicklas Bendtner – som har hatt en formoppsving den siste tiden – nok en gang blir midtspiss.

Les også

Nektet å spille mot Rosenborg - fredag ble han Tottenhams rekordkjøp

Åtte bytter

Totalt velger trener Kåre Ingebrigtsen å starte kampen med hele åtte spillere som ikke startet mot Ajax torsdag. I tillegg er Birger Meling flyttet over på høyrebacken i stedet for en skulderskadet Vegar Eggen Hedenstad.

Rosenborg har etter hvert sørget for en bunnsolid ledelse på toppen av tabellen, og før søndagens kamp er det hele sju poeng ned til Sarpsborg på andreplass og ytterligere tre til Brann plassen under.

Slik starter RBK (4-3-3): André Hansen – Birger Meling, Tore Reginiussen, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach – Matthias Vilhjalmsson, Marius Lundemo, Anders Trondsen – Jonathan Levi, Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro

Benken: Arild Østbø, Yann-Erik de Lanlay, Jørgen Skjelvik, Johan Lædre Bjørdal, Fredrik Midtsjø, Morten Konradsen, Erik Botheim

Eliteserien

SVUTMP
1Viking22163350292151
2Bodø/Glimt22154357292849
3Tromsø22143533231045
4Brann22133639251442
5Molde22125548242441
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk