Fotball

Premier League-spiller med grusom tapsrekord

Da Aston Villa tapte for Tottenham lørdag, var det Jack Grealish sitt 19. tap på rad i Premier League. Det er rekord, skriver BBC.

Aston Villas Jack Grealish (venstre) har tapt 19 kamper i Premier League på rad. Her er han i duell med Tottenhams Lucas Moura i lørdagens kamp. EDDIE KEOGH / NTB Scanpix

 • NTB-Ritzau

At Tottenham skulle vinne åpningskampen hjemme mot nyopprykkede Aston Villa (3-1), var som forventet. Men at Jack Grealish gikk av banen med tap har nesten blitt en selvfølge for 23-åringen.

Nå har midtbanespilleren tapt de 19 siste kampene han har spilt i den øverste divisjonen i England. Det er ifølge BBC ny rekord for Premier League.

Den lange rekken med tap startet 16. mai 2015 da Grealish og Aston Villa tapte 1-6 borte mot Southampton i den nest siste runden i 2014/15-sesongen. Så ble det tap mot Burnley runden etter.

Les også

Tjærnås’ Premier League-tips: «Neste år løfter Liverpool ligatrofeet»

Les også

Et hemmelig nummer ringte til Harry Maguire. Det var Sir Alex Ferguson.

Deretter fulgte en sesong der Birmingham-klubben tapte samtlige 16 kamper Grealish var i aksjon. Det endte med at klubben rykket ned.

Etter tre sesonger i den nest øverste divisjonen er Aston Villa nå tilbake i Premier League. Aston Villa tok ledelsen borte mot Tottenham lørdag, men seieren glapp da hjemmelaget scoret tre ganger de siste tjue minuttene av kampen.

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Premier League
 3. Aston Villa FC
 4. Tottenham Hotspur FC

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Midt i denne klyngen jubler Nyland for ny Premier League-kontrakt

 2. FOTBALL

  Solskjær-problemene fortsetter. United feilet hjemme mot opprykkslag.

 3. FOTBALL

  – Klarer Solskjær det, vil det bli umulig å sparke ham

 4. FOTBALL

  Herjet mot Newcastle: – Han var briljant

 5. FOTBALL

  Flere Premier League-lag røk på hodet ut av ligacupen

 6. FOTBALL

  Så tidlig kan Liverpool vinne ligaen