Fotball

Tatt ut på landslaget mandag. I dag skrev Samuelsen ny kontrakt med West Ham

Martin Samuelsen har skrevet fireårskontrakt med klubben.

Martin Samuelsen imponerte voldsomt i sesongoppkjøringen med West Ham, men ble i november utlånt til League One-klubben Peterborough.
 • Steffen Stenersen

West Ham bekrefter på sine nettsider at Martin Samuelsen har forlenget med klubben.

— Jeg har vært her ett år nå, og ikke noe gjør meg mer glad enn å skrive en kontrakt som gjør at jeg blir her enda lenger, sier Samuelsen til klubbens side.

Les også

Oppslag i spansk avis: Real Madrid enig med Ødegaard, Bale og Ronaldo

19-åringen har skrevet kontrakt til 2020. Han imponerte under sesongoppkjøringen i fjor, men ble til slutt lånt ut til Peterborough. Der fikk han vist seg fram på en gode måte, og nå har London-klubben valgt å satse på Samuelsen i fire år fremover.

Mandag linket flere medier gutten fra Haugesund til et lån i Ipswich, og Samuelsen selv er åpen for et nytt låneeventyr.

— Denne sesongen tror jeg det enten blir et utlån eller førstelagsfotball for West Ham for min del. Jeg trivdes veldig godt i Peterborough i fjor, og å få muligheten til en ny periode på lån til en klubb for jeg får spille ville vært bra for meg, sier Samuelsen.

- Det er en fantastisk klubb, med en ny fantastisk stadion og fantastiske fans. Jeg ser virkelig fram til de neste fire årene, sier Samuelsen.

Mandag tok Per-Mathias Høgmo ut vestlendingen i landslagstroppen som blant annet skal møte Tyskland i VM-kvalifisering neste helg.

– For å være helt ærlig så hadde jeg ikke tenkt tanken engang. Og det er ekstra gøy at det er til en VM-kvalikkamp, sa Samuelsen tilHaugesunds Avis etter uttaket.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  NORGE
  Publisert:

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5