Marcelo: – Håpet om gull er sunket i et stort sort hull

Real Madrid-spiller Marcelo mener sjansene for et nytt ligagull er så godt som borte etter 2-2-kampen mot Celta Vigo søndag.

Real Madrids Marcelo (høyre) i duell med Celta Vigos Radoja søndag. Med nytt poengtap mener Marcelo at mulighetene for et nytt ligagull er minimale.

Uavgjortresultatet gjør at Ronaldo, Marcelo, Bale og de andre Real Madrid-stjernene ligger på fjerdeplass, 16 poeng bak serieleder Barcelona. Madrid-laget har i tillegg én kamp mer spilt enn sine rivaler.

– Sett utenfra ser det ut som om mesterskapet er borte. Det føles ut som håpet er sunket ned i et stort sort hull, sier Real Madrid-spiller Marcelo skriver AFP.

Les også

Mer trøbbel for Ronaldo og Real Madrid - tapte terreng til Barcelona

Marcelo sier dette er den verste situasjonen klubben har vært i siden han har vært i Real Madrid. Den brasilianske forsvarsspilleren kom til klubben i 2007.

Søndag ble det et nytt poengtap for de regjerende mesterne, denne gangen 2-2 borte mot Celta Vigo.

Daniel Wass ga Celta Vigo ledelsen før Gareth Bales to kjappe scoringer førte Real opp i ledelsen. Åtte minutter før slutt fastsatte Maximiliano Gomez sluttresultatet til 2-2.

– Vi må jobbe hardt, så kan vi vinne neste kamp. Hver gang vi taper eller spiller uavgjort kommer vi under et enda større press, sier brasilianeren.

Real Madrid-trener Zinédine Zidane vil derimot ikke avskrive muligheten for et nytt ligamesterskap.

– Vi kan ikke snakke om mesterskapsmulighetene etter hver kamp. Hvis vi fortsetter å tape poeng er det åpenbart at vi ikke tar igjen Barcelona. Men det er ikke noe vi tenker på, vårt fokus er å vinne hver kamp, sier Zidane.

I tillegg til luken på 16 poeng opp til Barcelona skiller det sju og fem poeng opp til Atlético Madrid og Valencia på andre- og tredjeplass.