Middlesbrough vant toppkampen i Championship

Slo Derby og har kurs mot Premier League.

LEDER SERIEN: Middlesbroughs George Friend feirer i toppoppgjøret mot Derby.
  • 100% Sport

Middlesbrough slo serietoer Derby 2-0 lørdag og tok et nytt og viktig skritt i retning Premier League-spill neste sesong.

Mannskapet til spanske Aitor Karanka avgjorde toppkampen på Riverside Stadium med to fulltreffere de siste ti minuttene. Målene var signert Albert Adomah og George Friend.

Med lørdagens seier har ikke Middlesbrough tapt på åtte kamper. I øyeblikket har laget fire poengs luke på tabelltoppen til serietoer Derby. Ned til tredjeplasserte Hull, som slo QPR 2-1 fredag etter en matchvinnende scoring av Adama Diomande, skiller det ytterligere ett poeng.

— Dette var en fantastisk kamp, og det var viktig for oss å vinne. Vi er det beste laget i ligaen i øyeblikket, men det betyr ingenting i januar. Det er fortsatt 22 serierunder igjen å spille, sa Middlesbrough-manager Karanka etter kampen ifølge lokalavisen Northern Echo.

Les også

Samuelsen avgjorde med perlescoring

Les også

Rooney avgjorde for Manchester United

Les også

Her blir Tettey matchvinner for Norwich igjen

Sheffield Wednesday snuser på sin side på en playoffplass etter 1-0-seieren over Fulham lørdag. Ross Wallace ble matchvinner i en kamp der Slavisa Jokanovic fikk sin debut som manager for Fulham.

Seieren betyr at Wednesday kun er to poeng bak sjetteplasserte Ipswich. Sistnevnte, som innehar den siste playoffplassen, klarte bare 0-0 mot Burnley lørdag. Jonathan Parr var ubenyttet reserve for Ipswich.

(©NTB)