Fotball

Haraldsen har god tid

<p>HAMAR: Knut Henry Haraldsen mener sjøl at han har god tid til å avklare sin egen situasjon.</p>

HAMAR 20081102:Hamkams Knut Henry Haraldsen måtte ut med lyskestrekk under eliteseriekampen mellom Hamkam og Molde på Briskeby stadion i Hamar søndag kveld.Foto Stian Lysberg Solum / SCANPIX Foto: Solum, Stian Lysberg

  • Roger Synstad

Midtstopperen har kontrakt ut året.

– Jeg har Stig Lillejord som agent og han ser hva som er der ute. Jeg vet ikke om han har snakket med HamKam, men jeg har kontrakt med HamKam ut året og føler ikke at jeg har liten tid. Jeg er åpen for å se på ting, men innrømmer jo at familien trives godt på Hamar. Vi havner nok i Kristiansand til slutt, sier den blide sørlendingen, som ikke er skremt av tanken på å måtte spille i 1. divisjon neste sesong.

– Nei, det er ikke uakseptabelt.

– Hva ønsker du sjøl?

– Jeg har ingen spesielle ønsker om hvor jeg skal spille, sier Haraldsen, som pådro seg lyskestrekk, og som derfor ikke trente på HIAS-banen i går.

Av årets A-spillere var Jon Masalin, Ivar Rønningen, Olivier Karekezi, Oluwasegun Abiodun, Leonardo, Adem Güven. Ante Vitaic, Markus Ringberg, Juha Pasoja, John Anders Rise, Frode Bjørnevik, Marius Gullerud, Truls Jevne Hagen og mannen som har signert for Godset, Marcus Pedersen (trente alternativt under ledelse av Hans Noet) i aksjon.

I tillegg var fem av HamKams egne rekruttspillere, foruten Thomas Olsen og Alexander Melgalvis med på treninga.

  1. Les også

    Mener Kamma bør satse på disse to

Les mer om

  1. Fotball 1. div