Håner Arsenals fans: - De er bare dumme

Samir Nasri dundrer løs før oppgjøret mot gamleklubben.

Samir Nasri har aldri angret på at han gikk fra Arsenal til Manchester City.
  • Olav Rege Olsen

Forholdet mellom Manchester City-spilleren og Arsenal-fansen har aldri vært av det hjertelige slaget etter at franskmannen forlot de rødhvite fra Nord-London i starten av 2011/2012-sesongen.

DIREKTE 16.00: Arsenal — Manchester City

Skjellsordene har vært mange hver gang Nasri har møtt Arsenal som Manchester City-spiller. Flere av hans gamle fans mente 27-åringen kun gikk etter pengene da han signerte for City. Nå slår han tilbake mot sine tidligere supportere.

- Påvirker meg ikke

Les også

Nasri gir seg på landslaget

— Disse tilropene påvirker meg ikke på banen. Jeg synes bare de er dumme. Jeg er ikke Arsenal-fan og jeg er ikke fra London. Og skal jeg være ærlig, så ser vi spillere på hva som passer oss og våre karrierer best, sier Nasri til Daily Mail i forkant av søndagens Community Shield-oppgjør mellom City og Arsenal på Wembley.- Fansen tror det dreier seg om penger, men det er ikke bare derfor. Ok, det er en faktor, men om man tjener 200.000, 150.000 eller 100.000 pund i uken, gjør det ingen forskjell, så det er ikke sant, hevder Nasri.

Han forklarer valget av Manchester City som det beste for ham og hans karriere.

Mener Arsenal er for svake

— Da Manchester City kom på banen, var den klubben det beste valget for meg. Nå har jeg vunnet trofeer, og jeg er veldig tilfreds. Jeg har alt, og jeg har et bedre liv, sier franskmannen, som har liten tro på at hans gamle arbeidsgiver vil blande seg inn i gullstriden i årets Premier League-sesong.

— Arsenal har fortsatt svakheter på defensiv midtbane og i forsvar. Jeg tror Chelsea vil utgjøre den største trusselen for oss.