Fotball

Cristiano Ronaldo er verdens best betalte idrettsutøver. Nå blir også sønnen (7) «big business»

Fotballstjernen lanserer sin egen kleskolleksjon for barn, med sin syv år gamle sønn som frontfigur.

Cristiano Ronaldo sammen med sin sønn, Cristiano Ronaldo junior, under verdenspremieren av filmen «Ronaldo» i London for to år siden.
  • Roar Lyngøy
    Roar Lyngøy

Cristiano Ronaldo er en av verdens aller beste (og best betalte) idrettsutøvere. Han har lenge hatt sitt eget klesmerke – CR7 – og nå lanserer han også CR7 Junior. Dette er en kleskolleksjon myntet på barn, der sønnen Cristiano Ronaldo junior på syv år blir frontfigur.

Onsdag kveld la Ronaldo ut bilde i sosiale medier med bilde av ham og sønnen i bar overkropp, og med bukser fra eget klesmerke.

«Som far, så sønn. Vi gleder oss over å kunne presentere den nye kleskolleksjonen CR7 Junior», skriver Ronaldo på Twitter.

– Vi liker matchende klær

Magasinet Hola har intervjuet Ronaldo i forbindelse med den nye kleskolleksjonen. Her uttaler Ronaldo dette, ifølge avisen Marca:

– Cristiano junior og jeg hadde en fantastisk stund med å prøve klær, og vi liker å bruke matchende klær, sier Ronaldo.

Les også

Cristiano Ronaldos absurde reaksjon vekker oppsikt: – Han så dem ikke i øynene engang

– Denne nye kolleksjonen vil gjøre det enklere for mange flere foreldre og barn å kle seg på samme måten. Sønnen min gledet seg til bildene skulle tas. Han poserte veldig naturlig, og jeg var imponert over å se ham vise frem kolleksjonen sin og klærne han liker, sier Real Madrid-stjernen.

Cristiano Ronaldo junior er fotballstjernens første barn. Nylig ble Ronaldo også far til tvillinger, og nå er det fjerde barnet på vei. Kjæresten Georgina Rodriguez har termin om noen måneder.

– Det å se at familien vokser er det største privilegium jeg har fått. Jeg nyter hvert sekund, og det å være pappa har vist meg sider av kjærlighet som jeg ikke visste eksisterte. Det har myket meg opp og gitt meg perspektiv på hva som virkelig betyr noe, sier Ronaldo ifølge Hola.

Les også

Ronaldo slo Messi igjen: Ble kåret til årets spiller av FIFA

Verdens best betalte

Ronaldo sier videre at den nye kolleksjonen med barneklær gir ham mer tid sammen med sin førstefødte. Og det er heller ingen tvil om at det også kan gi mer penger i kassen.

32-åringen har så langt hatt en vanskelig sesong i Real Madrid, men han kan glede seg over både familieforøkelse og heftige inntekter:

Ifølge magasinet Forbes tjente Ronaldo i fjor 93 millioner dollar, og portugiseren toppet dermed Forbes' liste over verdens 100 best betalte idrettsutøvere. Også i 2015 toppet portugiseren denne listen. Ifølge Forbes tjente Ronaldo 58 millioner dollar gjennom fotballen. De resterende 35 millionene kommer fra andre inntekter, som reklame- og sponsoravtaler.

Les også

Norske Daniel begeistret Cristiano Ronaldo - unggutten fikk plutselig hele verdens oppmerksomhet

Ronaldo har for øvrig over 63 millioner følgere på Twitter, og det er dobbelt så mange som følger siden hans på Facebook.

Les mer om

  1. Cristiano Ronaldo
  2. Forbes