Fotball

Pedersen småskadet – håper å rekke Kypros

Barnsley-spissen sliter med en hælskade.

Marcus Pedersen. Vegard Grøtt, NTB scanpix

 • Kjetil Flygind

HOTEL BRISTOL: Marcus Pedersen scoret og ble kåret til banens beste i Barnsleys 2-1-seier over Huddersfield lørdag. Men Hamar-gutten pådro seg en skade i hælen og hadde ikke kunnet spille hvis fredagens Kypros-kamp gikk i dag.

— Det er fortsatt vondt, men jeg tror det skal bli såpass mye bedre til fredag at jeg kan spille. Slik det er nå føler jeg ikke at kampen er i fare, sier Pedersen.

Mandag ettermiddag møtte den norske landslagstroppen pressen på samlingens første dag. Fredag møter Norge Kypros til VM-kvalikkamp på Ullevaal, mens Sveits er motstander samme sted tirsdag neste uke.

Kjedelig timing

Pedersen er en av fem spisser som håper å få tillit av landslagssjef Egil Olsen.

— Jeg skal ta med ro i dag, så får vi se i morgen, sier Pedersen.

- Hva skjedde?

— Jeg hoppet opp, og så landet jeg litt vondt og fikk en trøkk i hælen. Det er som en slags lårhøne i hælen kan du si. Det er klart det er litt kjedelig timing nå, men jeg tror man drar med seg litt småting fra alle kampene i Championship. Det går hardt for seg. Man må være flink til å passe på kroppen sin for å holde seg skadefri, sier Pedersen.

Braaten i FCK-forhandlinger

Stuttgart-spissen Mohammed «Moa» Abdellaoue deltok ikke på pressetreffet. Han var forsinket og sluttet seg først til troppen på trening.

Daniel Braaten var heller ikke tilstede på pressetreffet. Han er i København og forhandler om en overgang til Ståle Solbakkens FC København. Ruben Yttergård Jensen spiller kamp med sitt Kaiserslautern mandag kveld, og kommer til Oslo først tirsdag.

Les mer om

 1. Herrelandslaget fotball

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Drillo: - Kan bli tre endringer

 2. FOTBALL

  Solbakken og Champions League lokket

 3. FOTBALL

  Marcus Pedersen sa nei til Sunderland og Palace

 4. FOTBALL

  Kalddusj for Norge

 5. FOTBALL

  Pedersen måtte sy fire sting

 6. FOTBALL

  Pedersen trolig ute mot Kypros