Fotball

Hvem bør spille finalen?

<p>Holmvik, Bentley og Haugen konkurrerer om én plass. Gi din stemme!</p>

FotballNorge21.08.2011TippeligaenStabæk v Brann 1:1Foto: Morten Olsen, DigitalsportBjørnar Holmvik - Brann
  • Roy Ellingsen

Det meste synes klart i Branns cupfinaleoppstilling. Etter at Maxi Bajter kom inn på den defensive midtbanen og leverte ok de siste kampene, synes han å være sikret en startplass på Ullevaal.

Yaw Amankwah startet søndagens festkamp på Lerkendal, men må etter alle solemerker vike når Zsolt Korcsmár er tilbake fra karantene.

  • Vi følger Brann: Siste nytt om klubben her

Én usikker plass

Keeper Piotr Leciejewski, forsvarsrekken Birkir Sævarsson, Zsolt Korcsmár, Lars Grorud, Hassan El Fakiri, midtbanen med Bajter og Rodolph Austin og enmannsangrepet Kim Ojo kan alle være sikre på å starte på Ullevaal, med mindre de pådrar seg sykdom eller skader. Vraking av hengende spiss Diego Guastavino eller kaptein Erik Mjelde ville også være noe i retning av en sensasjon.

Dermed er det kun én plass det knytter seg spenning til. Venstrekanten har vært en problemposisjon store deler av året. Bjørnar Holmvik startet sesongen der og gjorde det bra.

Dyrekjøpte Bentley hadde variabel innsats inn til han ble satt ut av laget. I forskjellige konstellasjoner har også Erik Mjelde og Diego Guastavino operert på venstresiden, mens Fredrik Haugen har vært brukt i de andre posisjonene på den fremskutte midtbanen.

Statistikksenter Eliteserien:

Taper ikke med Holmvik

Holmvik har startet de to siste kampene, som begge endte med seier til Brann , men han er ferdig i klubben etter sesongen. Både Bentley og Haugen skal være i Brann i god tid fremover.

Samtidig har ikke Brann tapt noen av de siste ti kampene Holmvik har spilt. Sist han var på banen i et Brann-tap, var mot Viking i Stavanger 16. juni. Fredrik Haugen startet på sin side begge tapskampene mot Vålerenga og Start, mens Holmvik var benket. Bentley startet kampen i Kristiansand.

Les også

  1. Start-spillerne nekter å gi opp håpet

  2. - Austin har vært en maskin

  3. Prica: &ndash; Dumt gjort av meg å reagere slik

  4. RBK-sjefen dro på studietur til Arsenal

  5. Skarsfjord har vunnet over skeptikerne

  6. Eggen lite imponert over Molde

Les mer om

  1. Fotball-NM