- Verdenspremiere hver dag

<p><strong>KRISTIANSAND:</strong> Benny Lennartssons mange øvelser skaper en smule forvirring, men også humør på Start-treningene.</p>

benny

— De er jo helt umulig å skjønne av og til. Han har jo 1000 øvelser og det er verdenspremiere hver dag, sier Bernt Hulsker til fvn.no.

I dag introduserte Start-treneren en heade-øvelse, som fikk frem smilene blant en sprudlene Start-gjeng før den viktige kampen mot Odd søndag.

— Det er veldig god stemning nå, bortsett fra mot dommeren. Jeg bør snart lære meg at treneren aldri bør dømme på trening, sier Benny.

— Han er utrolig flink til å skape humør på treningen. Han har jo alltid en kommentar på lur, selv om ikke alle er like bra, smiler Hulsker, som også tror at et nærmest skadefritt mannskap hjelper på humøret.

Kun Jesper Mathisen, Geir Ludvig Fevang og Morten Hæstad mangler blant A-lagsspillerne.

Kristofer Hæstad har trent for fullt hele uken, men slik det så ut på fredagens trening, velger Lennartsson å starte med de samme som slo Fredrikstad forrige runde.

Også Fredrik Strømstad, som ble sendt hjem fra landslagstreningen på grunn av stiv muskulatur, trente for fullt i dag.

Sannsynlig lagoppstilling (4-4-2):

Kenneth Høie – Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Inge André Olsen, Kristoffer Paulsen – Martin Borre, Fredrik Strømstad, Ygor, Jon Midttun Lie – Bernt Hulsker, Ole Martin Årst.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering