Fotball

Lunna på klubbjakt

<p>Alexander Lund Hansen lar seg overhodet ikke affisere av Rosenborgs interesse for AIK-keeper Daniel Örlund. Han ser seg uansett om etter ny klubb.</p>

Rbk-trening før cup-kampen mot TynsetAlexander Lund Hansen Original: Rbk-trening før cup-kampen mot TynsetAlexander Lund Hansen
  • Nils Christian Mangelrød

– Jeg ønsker å dra et sted hvor jeg får beskjed om at de satser på meg og hvor de vil gi meg tillit, sier Lund Hansen til Adresseavisen.no.

Rosenborgs skadeforfulgte andrekeeper ønsker ikke å forlenge kontrakten med Rosenborg og er innstilt på at det må skje noe nytt i karrieren hans nå.

Les også:

  • RBK vil ha Örlund

Bryr seg ikke

Nå er også AIK-keeperen Daniel Örlund i Rosenborgs søkelys. AIKs sportssjef Björn Wesstrøm bekrefter overfor Adresseavisen at klubbene hadde samtaler for et par uker siden. AIK ser også med interesse på en ny dialog med Rosenborg.

– Vi er absolutt åpne for nye diskusjoner, sier Wesstrøm.

At Örlund kan være på vei til Lerkendal bryr ikke Lund Hansen seg om.

– Når jeg sier at jeg vil bort så er det klart at det fremprovoserer det at Rosenborg ser seg om etter en ny keeper, sier andrekeeperen.

Lund Hansen er kjæreste med Byåsen-spilleren Gøril Snorroeggen, men sier han nå må tenke på sportslige utfordringer og at forholdet ikke kan legge store begrensninger for lysten til å finne ny klubb.

– Nesten komisk

Årets sesong har blitt alt annet enn god selv om starten var lovende med to kamper tidlig i sesongen. De gangene han har hatt sjansen til å stå frem som et godt førstevalg foran Rune Almenning Jarstein, har han blitt skadet.

–.Det er nesten komisk. Det har oppstått noe hver gang. Det er veldig bittert med en gang og det er ikke artig slik det er nå, sier Lund Hansen.

Han har ikke helt gitt opp å stå en del i høstsesongen. Men keeperen har den siste måneden slitt med en muskelavriving i låret, en skade som ikke er ulik den Jarstein slet med i fjor. Og den har blitt verre og verre.

–.Det er uklart hvor lenge han er satt ut av spill fremover. Men nå har vi prøvd en annen type behandling og håper han responderer på det, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til Adresseavisen.

Effektiv behandling

Den nye behandlingen han omtaler gjorde at Lund Hansen måtte ta turen til Bodø og Harald Skogvoll. Terapeuten er ekspert på triggerpunktmassasje som løser opp kroniske spenninger i muskulaturen. Ofte har han blitt omtalt som en mirakelmann på grunn av hans evner til å få fotballspillere rekordraskt tilbake på banen, blant annet Ørjan Berg.

– Vi sender spillere rundt til andre når vi har behov for det. Og her ønsket også spilleren å teste dette, sier Schwabe.

I dag forventer Lund Hansen å få testet virkningen av behandlingen.

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm86201751220
2Viking86111761119
3Molde8512158716
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien