Fotball

Eikrem signerte for ny klubb: – Jeg tror på suksess her

Magnus Wolff Eikrem (27) er klar for Seattle Sounders.

Magnus Wolff Eikrem fortsetter karrieren i USA.
 • Martin Brøste
  Martin Brøste

Tirsdag kveld norsk tid signerte Magnus Wolff Eikrem kontrakten som gjør han til Seattle Sounders-spiller.

Eikrem har stått uten klubb siden kontrakten med Malmö gikk ut etter fjorårssesongen, og 27-åringen har brukt den siste måneden til å se på mulighetene. Ønsket var å fortsette utenlands. Nå blir det altså spill i den amerikanske toppligaen MLS.

Les også

Ny Molde-profil på vei bort: – Han er på besøk hos en klubb

– Jeg er veldig glad for å være Sounders-spiller. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med sesongoppkjøringen og til å spille foran de fantastiske supporterne, sier Eikrem til sin nye klubbs hjemmeside.

– Jeg vet at det er en veldig spennende liga som er på vei opp. Jeg ønsker å være suksessfull her – og det tror jeg at jeg kommer til å være, sier han videre.

Seattle Sounders hjemmebane CentureLink Field er blant de mest besøkte i MLS, og sist sesong hadde de et tilskuersnitt på nesten 45.000. Det var nest mest i den amerikanske toppligaen.

Skal møte tidligere Molde-spillere

I Sounders blir han lagkamerat med Jan Åge Fjørtofts sønn, Markus. Det er også flere andre nordmenn i MLS, blant andre de tidligere Molde-spillerne Jo Inge Berget (New York City) og Ola Kamara (Los Angeles Galaxy). Tidligere Rosenborg-spiller Jørgen Skjelvik er lagkamerat med Kamara.

Les også

Her er Solskjær-sitatene Molde-fansen ikke vil lese

Ole Gunnar Solskjær hadde lenge et håp om at moldenseren skulle bli MFK-spiller igjen, men til tross for at han har trent med klubben i noen uker valgte han å prøve lykken på amerikansk jord da muligheten kom fra Seattle Sounders. Solskjær har vært Eikrems trener både i Manchester United, Molde og Cardiff.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  NORGE
  Publisert:

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5