Fotball

Pause i forhandlingene mellom Singh og Molde

24-åringen har ikke bestemt seg for hva han vil etter sesongen.

DIALOG MED MOLDE: Harmeet Singhs kontrakt går ut etter sesongen. Foto: Erik Birkeland

 • Trond Hustad
  Trond Hustad
  Rbnett

LIÈGE (rbnett.no): Harmeet Singh har snakket lenge med Molde om ny kontrakt, men har fortsatt ikke bestemt seg for hva han vil etter sesongen.

— Vi har hatt dialog hele veien. Akkurat nå har vi lagt det litt bort, fordi vi spiller så mange viktige kamper for tida, sier Singh til Rbnett.

- Venter du på en avklaring rundt ny trener før du vil ta avgjørelsen?

— Jeg har ærlig talt ikke tenkt så mye på trenersituasjonen. Det spiller selvfølgelig en rolle. Det er selvfølgelig greit å vite hva som skjer i klubben før man planlegger framtida, men jeg er veldig komfortabel med situasjonen nå.

- Har utfallet i Europa League betydning for din vurdering?

— Det betyr jo mye for klubben, både i høst og til neste år. Men jeg jeg trives veldig bra og føler jeg kan utvikle meg videre her. Det viktigste er hva som er best for meg selv. Og nå er det å være i Molde, sier Singh.

Les også

I kveld kan Molde tjene 40 millioner

Etter det Romsdals Budstikke forstår har Singh et ønske om å avvente eventuelle tilbud fra utlandet før han eventuelt signerer en ny avtale med MFK.

— Jeg har ikke satt noen frist for meg selv. Det blir klart når det blir klart, sier han.

Sammen med resten av laget har midtbanespilleren hatt en stor opptur de siste kampene. Singh slår fast at han har fryktelig lyst til å oppleve et gruppespill i Europa for første gang i karrieren.

— Jeg fikk med meg to kamper i Champions League-kvalifiseringa med Feyenoord. Vi ble slått ut av Dynamo Kiev. Så har jeg spilt Europa-kvalik med Vålerenga og Molde. Det ville betydd mye for meg å komme til gruppespillet nå, sier 24-åringen.

Les også

Erling Moe: - Jeg er en rolig kar som ikke stresser så mye

Han mener både laget og klubben har håndtert trenerskiftet på en imponerende måte.

— Vi gjorde noen gode kamper med Tor Ole (Skullerud) på slutten, blant annet mot Dinamo Zagreb borte. Situasjonen blir lett litt svartmalt når ting skjer så fort, det virker drastisk for folk utenfor klubben. Vi har fått en god løsning inntil videre. Vi kjenner Erling veldig godt. Han har stor tro på spillerne og det vi driver med, og han har fått med seg et bra team, sier Singh.

Han har aldri fryktet at nedturen skulle vare ut sesongen.

— Det er så mye kvalitet i dette laget at det måtte snu før eller seinere. Vi kjører på uansett hva som rører seg rundt klubben eller hva folk snakker om. Ingenting blir endret, verken av motgang eller medgang. Nå har vi spilt godt og vunnet to kamper. Det har gitt oss den ekstra selvtilliten vi trenger for å gjøre jobben mot Standard Liège, sier Harmeet Singh.

PS: Molde-ledelsen har tidligere signalisert at Etzaz Hussain også er ønsket videre i klubben. Det er ikke kjent om MFK har gitt Tommy Høiland tilbud om ny kontrakt.

 1. Les også

  Moe: - Molde og Malmö kan ikke sammenlignes

 2. Les også

  Suárez, Messi eller Ronaldo? Torsdag kveld kåres Europas beste

 3. Les også

  Brutalt ærlig Lundekvam i fersk biografi: Ønsket flere ganger å dø

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
 • Champions League-kvalifisering

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Molde FK
 3. Harmeet Singh