Fotball

– På tide FKH henter toppscorertittelen

<p>Djurdjic og Søderlund mestscorende i Tippeligaen.</p>

HAUGESUND 20120401.Eliteserien i fotball 2012, Haugesund - Brann. Haugesunds Nikola Djurdjic jubler etter sin scoring i eliteseriekampen mellom Haugesund og Brann på Haugesund Stadion lørdag. Branns keeper Piotr Leciejewsk, Lars Grorud (sittende) og Zsolt Korcsmár fortviler. Resultatet ble 2-1.Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • Harald Martel Bersaas

Med ett mål hver i kveldens 2-1-seier over Brann deler Haugesund-angriperne Nikola Djurdjic og Alexander Søderlund toppscorertittelen.

Djurdjic hadde ingen god aften på Haugesund stadion, før han i det 83. minutt banket inn seiersmålet for vertene.

– Jeg har vært småsyk de siste dagene, og følte meg ikke på topp før kamstart. Men man må av og til bare hoppe i det, og når man scorer seiersmålet like før slutt merker man lite til sykdom, gliser serberen like etter kampslutt.

— Luktet mål

Det var etter en Haukås-avslutning og en påfølgende Leciejewski-redning at ballen ble liggende like foran Brann-målet. Der dukker selvsagt sDjurdjic opp og satte inn sitt fjerde mål for sesongen.

– En srålende prestasjon av Haukås. Og med min store nese luktet jeg at det kunne bli nok en sjanse ut av situasjonen, forteller FK Haugesund-angriperen.

Giftige spisser

Djurdjic har i sin tid i Haugesund-drakten spilt på topp sammen med målgarantister som Thomas Sørum og nå Alexander Søderlund. Nå tar han sikte på å fortsette scoringsballet helt frem til sesongslutt.

– Helt fantastisk å slå Brann i kveld. Vi skal fortsette å score mål, for nå er det på tide vi henter toppscorertittelen til Haugesund, mener matchvinneren.

– Hadde vært kjekt også å sett andre

FK Haugesund-trener Jostein Grindhaug var selvsagt fornøyd med sitt spisspar etter kampen, men valgte også å kommentere temaet på sitt særegne vis.

– Det er lett å skryte av dem når de scorer mye mål, og det skal vi gjøre. Men det er kanskje på tide at de går litt i blinde så vi også får se noen andre der fremme, smiler treneren.

 1. Les også

  Fakiri ute i lang tid

 2. Les også

  - Skulle heller ønske Brann kom her for å spille sitt eget spill

 3. Les også

  Ikke brudd for El Fakiri

 4. Les også

  Derfor ble Mjelde vraket

 5. Les også

  Nå er det krise

 6. Les også

  Branns siste skanse falt

 7. Les også

  - Mikroskopisk forskjell

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  KULTUR
  Publisert:

  Hun ble trukket penger via suspendert Facebook-konto: – Ingen hjelp fra Meta

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5