Landslagsstjernen håper Vålerenga rykker ned: – Jeg føler et skikkelig hat

Sjekk Caroline Graham Hansens lidenskapelige tirade mot Oslo-klubben.

Caroline Graham Hansen er ikke Vålerengas største fan.
  • Nicholas Bergh

Denne vinteren har det skjedd endringer som potensielt kan endre maktbalansen i norsk kvinnefotball. Vålerenga satser tungt, og har hentet blant andre suksesstreneren Monica Knutsen, landslagsprofilen Isabell Herlovsen og Nederland-kaptein Sherida Spitse.

Caroline Graham Hansen, én av landslagets mest profilerte spillere, håper imidlertid ikke at storsatsingen blir en suksess. I podkasten til Norges Fotballforbund kom Graham Hansen med en tirade mot Vålerenga.

– Jeg håper Vålerenga rykker ned, jeg. Jeg håper de driter seg skikkelig ut i år, sier Graham Hansen.

– Jeg sitter her og kjenner skikkelig hat. Jeg håper de rykker ned. Mitt største ønske er at de rykker ned. Jeg har vokst opp med et skikkelig hat. Jeg liker ikke ordet hat, men er det én gang jeg har lov til å si hat, er det med Vålerenga, fortsetter hun.

Les også

Da supporter ropte om det døde spedbarnet, gikk den illsinte stjernen opp på tribunen

Ble spurt om Lyn-retur

Graham Hansens angrep på Vålerenga førte tilsynelatende til god stemning i studio. Men det er trolig også sagt på alvor.

22-åringen spilte nemlig for Vålerengas erkerival Lyn til hun var 15 år – og har fortsatt tilknytning til Lyn-miljøet.

Lyn har rykket opp til Toppserien før den kommende sesongen. Graham Hansen – som til daglig spiller i tyske Wolfsburg – sier hun gleder seg til de kommende Oslo-derbyene.

Etter landslagsspillerens monolog om Vålerenga skjøt daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball Hege Jørgensen inn med et spørsmål:

«Er det aktuelt for deg å spille for Lyn?»

– Det kan jeg gjøre, hvis det bidrar til at Vålerenga rykker ned, svarte Graham Hansen.

Enn så lenge har imidlertid Graham Hansen mer enn nok med arbeidsgiveren Wolfsburg. Den tyske storklubben er klare for Champions League-kvartfinalen – der de møter Slavia Praha. I det oppgjøret kan Graham Hansen bli en nøkkelspiller.