Fotball

Bondevik ny styreleder for kvinneklubb

Får toppverv i fotballen.

Kjell Magne Bondevik er ny styreleder for Kolbotns fotballdamer. Foto: Olav Skjegstad

  • Thomas Rud

Kjell Magne Bondevik ble tirsdag valgt som ny styreleder for Kolbotns fotballdamer.

Toppserielaget endte på sjetteplass i fjorårets sesong, og Bondvik er klar for å ta på seg utfordringene jobben måtte bringe med seg. Tirsdag avholdt klubben sin årlige generalforsamling.

– Jeg er og har alltid vært veldig fotballinteressert og har fulgt Kolbotns kvinnelag med stor interesse siden vi flyttet hit. Jeg har hjulpet litt til på markedssiden i klubben en stund, men følte nå det var en fin utfordring å ta på meg styrelederansvaret, sier Bondevik til klubbens hjemmeside.

Topp og bredde. Norges tidligere statsminister er bosatt på Kolbotn, og han har over flere år vist sin interesse for fotball. Nå skal Bondevik jobbe tettere på interessen i Kolbotn.

– Før vi bosatte oss i området knyttet jeg stedet til kvinnefotballen og jeg synes det er viktig at klubben fortsatt skal ha denne posisjonen. Fotballen, både toppen og bredden, betyr mye for veldig mange her. Det vet jeg også av egen erfaring med flere barnebarn som engasjerer seg i klubben, fortsatte Bondevik til klubbens hjemmeside.

Bondevik er til det daglige leder for Oslosenteret for fred og menneskerettigheter. Han sier også til Kolbotns hjemmeside at han vet det er mange gode krefter i styret, og han gleder seg til å samarbeide med dem.

Les mer om

  1. Kolbotn IL