«Ingen jubileumsgaver til supporterne blant RBKs nysigneringer»

KOMMENTAR: Rosenborg skal i hvert fall ikke beskyldes for å ha tatt på seg spanderbuksene i jubileumsåret. Nykommerne minner mer om forundringspakker enn jubileumsgaver til supporterne.

Kjetil Kroksæter er ikke imponert over signeringene RBK har gjort i sommer. Her ved trener Kåre Ingebrigtsen, sportslig leder Stig Inge Bjørnebye og daglig leder Tove Moe Dyrhaug (Arkivfoto)

Fire nykommere med heller beskjeden CV har skapt betydelig debatt på sosiale medier. Selv om man ikke blir imponert over navnene, er det mulig å se en spennende tankegang bak noen av kjøpene. Rekrutteringen av Jacob Rasmussen og Marius Lundemo signaliserer et ønske om å være smart og få mye kvalitet for lite penger.

Lundemo kan kanskje sammenlignes med Kris Stadsgaard som RBK hentet fra italienske Reggina. Som skadeutsatt spiller kostet Stadsgaard bare fire millioner kroner og fullt rehabilitert ble han solgt for 16. Klarer det medisinske apparatet å knekke koden på samme vis med Marius Lundemo, har de en spiller som kan bli en betydelig tilvekst. Min drøm er at Lundemo kan tilføre den sentrale midtbanerollen mer kreativitet.

Les hele saken med abonnement