Fotball

Forsvarsspiller Marin Orsulic (27) på vei til TIL

Han var tidenes yngste kaptein for NK Zagreb. Nå skal Marin Orsulic stenge TIL-forsvaret.

Marin Orsulic (27) besøker TIL. Foto: Tromsø

 • Tobias Stein Eilertsen
  iTromsø

iTromsø omtalte i går at klubben er i ferd med å sikre seg en ny forsvarsspiller fra Kroatia. Nå er det klart at spilleren det dreier seg om er 27 år gamle Marin Orsulic.

Les også

Kroatisk midtstopper på god vei til Tromsø

— Vi har kjent til spilleren over en tid. Et av agentnettverkene vi samarbeider med anbefaler spilleren, og vi har sett en del video av spilleren samtidig som han har en bra CV, sier sportssjef Svein Morten Johansen.

Testes i dag

— Vi tar han på en test gjennom torsdagen for å bli bedre kjent med spilleren og se om han kan være en spiller for Tromsø IL,

Midtstopperen på 195 centimeter skal trene med TIL for første gang i dag. Han spilte 105 kamper for den kroatiske storklubben NK Zagreb fra 2005 til 2012, og ble også klubbens yngste kaptein i historien mens han var der.

Forrige sesong spilte Orsulic for CSKA Sofia. Der ble det 16 kamper og to scoringer på midtstopperen, ifølge Wikipedia-profilen til spilleren.

- Ingen kommentar

iTromsø var til stede på brakka på Alfheim torsdag morgen 08.45. Da var Orsulic på plass allerede før fellesfrokosten til spillerne klokken 09.00. Sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen ville ikke la spilleren bli intervjuet eller tas bilde av, eller selv kommentere noe mer rundt spilleren.

— Vi sender ut en pressemelding nå. Utover de sitatene som kommer der har jeg ingen flere kommentar akkurat nå, sier Johansen.

Orsulic skal etter det iTromsø kjenner til også igjennom en medisinsk test før en endelig avtale er på plass.

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Orsulic' rådgiver: – Han har avvist mange klubber

 2. FOTBALL

  Denne spilleren er fortsatt Tromsø-aktuell

 3. FOTBALL

  TIL har gitt nytt tilbud til Orsulic

 4. FOTBALL

  Nå er Marin Orsulic klar for Tromsø

 5. FOTBALL

  TIL vil se mer av Johnsgård

 6. FOTBALL

  TIL skal i Ondrasek-dialog