Fotball

Hiddink bekrefter Chelsea-samtaler

Og spansk ekspert hevder at José Mourinho er på vei til Real Madrid.

I LONDON: Guus Hiddink er i London og forhandler med Chelsea. Manageren vil trolig ta over etter José Mourinho og lede laget ut denne sesongen. AP Photo

 • Torgrim Gotland Bakke

Etter at José Mourinho fikk sparken torsdag, har Chelsea gått tilbake til en annen tidligere trener. Nederlandske Guus Hiddink er på vei tilbake til trenerbenken på Stamford Bridge. Det bekrefter manageren selv.

Hiddink er på plass i London, og uttalte til FoxSports Holland at det var "godt å være tilbake", men at ingen avtale var på plass ennå.

— Vi snakker fremdeles, utveksler saker og ser grundig på situasjonen. Det er mulig vi kommer til å bruke hele helgen på forhandlinger. Noe mer kan jeg ikke si nå, forteller nederlenderen ifølge Sky Sports.

— Det kan ta timer og dager før jeg bestemmer meg. Det er veldig tidlig, nyheten er fersk. Partene skilte lag i går. Så først vil jeg ta en god titt på hvordan ting er. Men det føles godt å være tilbake i Premier League, sier Hiddink.

Hiddink kom inn som midlertidig manager i 2009 for London-klubben og var med på å vinne FA-cupen i 2009. Han var senest trener for det nederlandske landslaget, men trakk seg underveis i den katastrofale EM-kvalifiseringen.

Real-retur for Jose?

Og mens Hiddink snakker med Chelsea, begynner ryktene å strømme om hva som skjer med José Mourinho. Noen har allerede startet praten om en retur til Real Madrid, Martin Ødegaards klubb. Og en av dem er den kjente spanske fotballjournalisten Guillem Balague.

Sky Sports spanske fotballekspert er sikker på at portugiseren vil bli sjef for Los Blancos igjen. Og at det godt kan skje ganske raskt. For allerede før Mourinhos tid i Chelsea var over, hadde spekulasjonene om Rafael Benítez' fremtid i den spanske toppklubben begynt å gå.

Real Madrids klubbpresident Florentino Pérez har tidligere benektet at Mourinho vil returnere til Real Madrid, men Balague er sikker i sin sak.

— Rett etter sparkingen, var Pérez på et radioshow og sa at han ikke kunne forutse fremtiden. Og det betyr kanskje om en stund, men ikke nå. Han vil ikke fjerne Rafa Benítez og erstatte ham med Mourinho, sier Balague til Sky Sports.

— Jeg er overbevist om at Mourinho vil bli Real-sjef igjen. For det første, syns jeg at han forandret seg etter han dro fra Madrid. Kanskje han mente han hadde uferdig arbeid her. Og for det andre, Florentino føler fremdeles at han er den manageren som har gitt ham mer enn noen annen - og han har hatt mange managere, sier Balague.

 1. Les også

  Real-president avviser Mourinho-retur

 2. Les også

  Her flykter Mourinho fra Chelseas treningsfelt etter avskjeden

 3. Les også

  Dette er Mourinho-tabbene som fikk ham sparket

 4. Les også

  Bekreftet: José Mourinho er ferdig i Chelsea

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. José Mourinho
 3. Premier League

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Mourinho har ingen planer om å ta trenerpause

 2. FOTBALL

  Real Madrids president: – Benitez har vår fulle støtte

 3. FOTBALL

  Real-president avviser Mourinho-retur

 4. FOTBALL

  Bekreftet: Hiddink tar over Chelsea ut sesongen

 5. FOTBALL

  Bekreftet: José Mourinho er ferdig i Chelsea

 6. FOTBALL

  Hevder Ronaldo kom med ultimatum til Real Madrid-presidenten: - Benítez eller meg