Fotball

Suárez møter sine gamle fiender Evra og Chiellini i finalen

Barcelonas spiss kan få det tøft mot Juventus.

LITE HÅNDFAST: Patrice Evra reagerer etter at Luis Suarez nektet å ta han i hånden før en kamp mellom Liverpool og Manchester United.

I Champions League-finalen i Berlin 6. mai står Barcelona-spiss Luis Suárez ansikt til ansikt med to spillere han har en brokete historie mot.

Les også

  1. Her sender han gamleklubben ut av Champions League: - En bittersøt følelse

  2. Barcelonas stjernetrio herjet igjen

Onsdag skjøt Alvaro Morata Juventus til klubbens første Champions League-finale på 12 år med sin 1-1-scoring mot Real Madrid. Kampen i den spanske hovedstaden endte uavgjort, og dermed sikret Juventus seg finalebilletten med 3-2 sammenlagt

I finalen venter et Barcelona-lag i fryktinngytende form. Den katalanske storklubben slo Bayern München 5-3 sammenlagt i sin semifinale. Én av hovedpersonene i de to oppgjørene var Luis Suárez.

PÅ HELSA LØS: Giorgio Chiellini og Luis Suarez fikk fryktelig vondt etter at sistnevnte bet italieneren i VM.

Den kontroversielle uruguayaneren kan nå forberede seg på en finale, der han blant annet skal opp mot Juventus-forsvarerne Giorgio Chiellini og Patrice Evra. De duellene vekker garantert minner hos både hovedpersonene og i fotballmiljøet for øvrig.Chiellini var mannen Suárez satte tennene i under fjorårets fotball-VM i Brasil. Episoden endte med at Barcelona-spissen ble suspendert fra all fotball i fire måneder. Debuten som Barca-spiller kom derfor først i oktober.

FIENDER: Patrice Evra gjorde sitt ypperste for å provosere Luis Suarez etter at Manchester City hadde slått Liverpool.

I perioden som Liverpool-spiller havnet også uruguayaneren i klammeri med Evra. Under en kamp mot Manchester United på Anfield i 2011 skal Suárez ha kommet med rasistiske ytringer mot franskmannen. Det endte med åtte kampers karantene og en saftig bot for stjernespissen.Med til historien hører det også at Suárez nektet å ta Evra i hånden da de to møttes i en ligakamp på Old Trafford senere samme sesong.

Les også

Suárez nektet å ta Evra i hånden

(©NTB)

Les mer om

  1. Champions League
  2. Luis Suarez
  3. Juventus FC