Fotball

Kjell Jonevret: - Håper Kamara vil snakke med oss

Ola Kamara var ikke med på flyet da Austria Wiens tropp reiste på treningsleir til Tyrkia onsdag. Både Viking og andre norske klubber vil ha spissen.

FRISTILT: Ola Kamara er ferdig i sin østerrikske klubb. Foto: Berit Roald, NTB Scanpix

  • Kurt Arne Nilssen

STAVANGER: Ifølge østerrikske medier er nordmannen fristilt av storklubben.

Kamara fikk ikke den høstsesongen han ønsket seg i Austria. Ett mål på 11 kamper ble fasiten for nordmannen som ble hentet til Wien i januar i fjor.

Kamara er derfor på klubbjakt. Etter det Aftenbladet kjenner til har fire norske eliteserieklubber meldt sin interesse for spissen, inkludert Viking.

Viking-trener Kjell Jonevret legger ikke skjul på at han er en tilhenger av spissen.

— Vi har sagt tidligere at han er en spiller vi har diskutert, men vi kan ikke bestemme hvor han skal spille. Han må selv bestemme seg for hva han vil, sier Jonevret.

Ola Kamara hadde i utgangspunktet kontrakt med Austria Wien til sommeren. Bestemmer den tidligere Strømsgodet-spissen seg for å returnere til Norge, håper Jonevret at han vil snakke med Viking.

— Vi vet at det koster litt å hente spillere som er blitt vant med utenlandske lønninger og i tillegg er kanskje andre norske klubber interessert. Men jeg håper han i det minste vil høre på hva vi har å si og kanskje komme hit å se på forholdene, sier Jonevret.

Les også

  1. Også Kamara er på Vikings ønskeliste

  2. Overgangene i Tippeligaen 2015: Disse tre skal vokte buret for en ny klubb i år

  3. Premier League: Alle overgangene i januar-vinduet

Les mer om

  1. Internasjonal fotball