Fotball

Høgli avventer København-svar til over nyttår

Tom Høgli (31) skal bruke ferien til å bestemme seg.

Tom Høgli vurderer om han skal signere ny kontrakt med FC København.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

Høglis kontrakt med den danske storklubben går ut til neste sommer, og han er i samtaler om ny kontrakt, samtidig som han er ønsket «hjem» til Tromsø og TIL.

— Det blir ingen avgjørelse før etter ferien, en av de første dagene etter vi har startet opp her igjen, sier Tom Høgli til iTromsø.

Les også

Her tar en preget Tom Høgli farvel med landslaget

FCK topper Superligaen med 35 poeng på 17 spilte kamper, fire poeng foran AaB og Midtjylland. De er også kommet til kvartfinalen i den danske cupen, men siden de røk ut før gruppespillet i UEFA Europa League, er neste seriekamp først i slutten av februar.

TIL har neppe tid å vente til Høgli, men vil nok hive seg rundt, skulle Høgli ville komme hjem allerede til sommer.

Høgli, som ga seg på landslaget i høst etter EM-kvaliken, avviser at det er noe som helst dramatikk i at han ikke tar en avgjørelse allerede nå.

Les også

Her blir innbytteren utvist 32 sekunder etter han kom på banen

— Det er rett og slett bare fordi jeg har avtalt med FCK at vi snakker sammen etter ferien. Vi orket ikke å stresse det nå, så det er ingen dramatikk, sier den sympatiske høyrebacken.

I Tromsø er man rolige rundt Høgli.

— Vi snakker sammen med Tom og vet hva han står for. Vi bruker kreftene i andre retning nå, så får det være opp til han selv å bestemme seg. Det er stor velvilje for å få det til om han skulle ville komme tilbake, sier TILs sportssjef Svein-Morten Johansen.

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. FC København
  3. Tromsø IL