Arne Sandstø stiller krav til Løv-Ham

<p>Vil ha fleksibilitet i forhold til familiesituasjonen.</p>

Adeccoligaen Tinfos idrettsparkSøndag 30 August 2009 Notodden vs Moss Resultat 2 - 0 Foto: Jarl Robert Christensen DigitalsportNotodden Trener Arne Sandstø er meget fornøyd og smiler bredt

Trolig står det mellom to kandidater til å overta etter Trond Amundsen: Tidligere Odd— og Start-trener Sandstø, og nåværende Fyllingen-trener Kjetil Knutsen. En avklaring er ventet i løpet av kort tid.

Til BT i går opplyste Sandstø at han fikk et tilbud fra «Løvene» tirsdag.

– Ja, jeg har fått et tilbud. Det var en e-post-dialog med lederen. Jeg har ikke svart verken ja eller nei, men har kommet med noen svar som Løv-Ham må ta stilling til, sier Sandstø.

Les også:

Ett av kravene bergenseren stiller, er at Løv-Ham må vise fleksibilitet i forhold til hans familiesituasjon. Kone og barn bor i Skien.

– Selv om jeg skulle bli enig med Løv-Ham, kommer familien til å fortsette å bo i Skien – i hvert fall i starten. Kontraktslengde og slike ting skal vi nok bli enige om, men det er andre ting som teller vel så mye, blant annet i forhold til familien, sier Sandstø.

– I tillegg er jeg opptatt av statusen i Løv-Ham. Det er en god del som er på plass rundt A-laget, men det mangler en del ennå, fortsetter den meritterte treneren, som sier at han har et konkret tilbud også fra en annen klubb.

Løv-Hams leder Thomas Nordal og resten av styret jobbet videre med trenerspørsmålet i går kveld.

– Vi har to kandidater som vi vurderer. Målsettingen er fortsatt å ha dette på plass før 15. desember (kommende tirsdag) , sier Nordal.

Det som taler for at klubben vil ha Sandstø, er at han har ledet klubber både i eliteserien og 1. divisjon. Dessuten er han lokal. Det som kan tale mot, er økonomien, samt Sandstøs familiære situasjon som må tas hensyn til. Kjetil Knutsen er også lokal, med trenererfaring fra Hovding, Brann og Fyllingen. Han blir trolig en rimeligere løsning, og bor allerede i byen.

NB: Venstreback Marius Solberg har sagt muntlig ja til en ny ettårskontrakt. Erlend Storesund er fortsatt i tenkeboksen.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk