Ørn-treneren før semifinalen: - Vi liker å være underdogs

Kevin Ingebrigtsen tror det kan bli cupfinale om de leverer på sitt beste.

SKAL SLÅ NEDENFRA: Trondheims-Ørn-trener Kevin Ingebrigtsen har ikke noe i mot at presset og favorittstempelet er hos LSK før lørdagens semifinale.

Trondheims-Ørn har en stor utfordring foran seg i cupsemifinalen mot LSK Kvinner lørdag. LSK har vært suverene denne sesongen og leder ligaen med ti poeng og er hele 22 poeng foran Ørn på sjetteplass. De har vunnet alle åtte hjemmekampene sine denne sesongen og det er dermed ingen tvil om at Akershus-laget har favorittstempelet i forkant av kampen. Det passer trenervikar i Ørn, Kevin Ingebrigtsen fint.

— De siste årene har vi levert våre beste prestasjoner mot lag som er bedre enn oss på papiret. Vi liker å være underdogs og slå nedenfra. Det er ingen som forventer noe av oss og vi kan gå inn med en voldsom lyst og sult, sier Ingebrigtsen.

Les også

Ingen gnist, ingen punch, ingen poeng

Roet seg

I forrige seriekamp ble det med 0-2-tap hjemme mot Vålerenga og Ørn må opp mange hakk dersom det skal bli seier mot LSK. Ingebrigtsen forteller at det har vært et helt annet trøkk på trening denne uken og han har en god følelse foran oppgjøret.

— Vi har hatt en god treningsuke og etter en hektisk periode, har alt har roet seg nå. Det er litt spesielt siden det bare er to uker siden vi skiftet trener, men det er en utrolig proff spillergruppe og vi har samlet oss etter Vålerenga-kampen. Vi har en klar kampplan og skal gi LSK kamp hvis vi følger den, sier treneren.

Han mener at det er viktig at laget hans er lojale til kampplanen og understreker viktigheten av å jobbe som et kollektiv mot et LSK-lag som har flere av landets beste spillere i troppen.

— Det er profesjonelle spillere mot amatører, men det er én kamp og alt kan skje. Vi tapte 3-2 mot dem i vår og jeg føler vi stadig kommer nærmere deres nivå. Hvis vi er på vårt beste, kan det bli cupfinale, sier Ingebrigtsen.

Les også

Ørn tapte i bror Ingebrigtsens første kamp

Gir økt motivasjon

Trondheims-Ørn og LSK møttes i cupfinalen i fjor. Da endte det med 3-1-seier til Lillestrøm og Ingebrigtsen legger ikke skjul på hvor viktig det vil være å få en ny tur

— Det vil bety vanvittig mye. Cupfinalen er det største du kan spille på klubbsiden og det er den kampen med mest interesse rundt. Vi var i finalen i fjor og det sitter fortsatt i. Det gir økt motivasjon for alle i klubben, sier Ingebrigtsen.

Kampstart er 13.00 lørdag ettermiddag.