Fotball

Haugesund-spiller utvist etter å ha dyttet lagkamerat: - Håpløs oppførsel

Haris Hajradinović fikk rødt kort etter krangel med Per Kristian Bråtveit.

svp://102930?view=bt

Den absurde situasjonen oppsto mot slutten av kampen. Haris Hajradinović fikk straffespark i mot seg og havnet i en opphetet diskusjon med sin egen keeper Per Kristian Bråtveit. Etter litt knuffing tok Hajradinović hånden sin i ansiktet på Bråtveit og fikk rødt kort av dommer Ken Henry Johnsen.

— Men hva i alle dager holder Bråtveit på med? Skjønner godt at Hajradinovic blir fly forbanna. Helt håpløs oppførsel av de begge to! Hadde jeg fått straffe mot meg på den måten og keeper hadde kommet bort og tatt tak i meg og skjelt meg ut, da hadde jeg kastet keeperen ut av stadion, skriver TV 2-ekspert og tidligere Start-spiller Jesper Mathisen på Twitter.

Hajradinovic skjønner lite av at han ble utvist:

– Han startet å dytte meg og jeg dyttet han tilbake. Jeg slo ham ikke fjeset. Det var ingenting. Jeg var overrasket over det røde kortet, sier Hajradinovic til TV 2. Keeper Bråtveit legger seg imidlertid flat:

— Det skal ikke skje, sier han.

Les også

Stabæk-nedturen fortsetter - fikk bank av Bodø/Glimt

Godset klart best

Haugesund slet i førsteomgang og fikk en enda større utfordring da Filip Kiss fikk marsordre etter sitt andre gule kort. Slovaken gikk alt for tøft inn i to taklinger og ble korrekt sendt i dusjen av dommer Ken Henry Johnsen.

Haugesund-spillerne Haris Hajradinovic og Per Kristian Bråtveit havnet i klinsj etter at førstnevnte laget straffespark. Hajradinovic fikk rødt kort etter å ha tatt hånden i ansiktet på lagkameraten.

Kun fem minutter etter utvisningen tok Strømsgodset ledelsen da «Nana» plukket opp nedfallsfrukten etter et innlegg og dundret ballen i mål.

— Jeg gikk for andreballen og den kom. Jeg synes det var en god avslutning, sa målscoreren til TV 2 i pausen.

Les også

Her får du høydepunktene fra Strømsgodset-Haugesund

Ovenstad økte

Haugesund gjorde to bytter til pause og hevet seg sammenlignet med den første omgangen. Det var likevel ikke ufortjent at Godset økte ledelsen etter 68 minutter da Martin Rønning Ovenstad banket ballen i nettaket etter at Nana hadde lagt ballen til rette.

Vertene hadde flere muligheter også etter scoringen og kunne ledet med større margin. Tokmac Nguen hadde flere gode sjanser til å tegne seg på scoringslista, men unggutten klarte aldri å få ballen i mål.

Les også

Superinnbytteren Azar Karadas senket Aalesund

Ny utvisning

Etter 82 minutter var det duket for drama på Marienlyst. Ovenstad dro seg inn mot feltet og ble felt av Haris Hajradinović like utenfor sekstenmeteren. Dommer Ken Henry Johnsen valgte likevel å blåse straffe, og i etterkant oppsto det tumulter mellom Hajradinović og hans egen lagkamerat Per Kristian Bråtveit.

Det hele endte med at bosniske Hajradinović tok hånden i ansiktet på sin egen keeper. Det mente assistentdommeren var over streken og etter å ha konferert med hoveddommer Johnsen, fikk Hajradinović marsordre.

Tommy Høiland tok ansvar fra ellevemetersmerket, men han klarte ikke å legge på til 3-0 da den svake straffen ble reddet av Bråtveit. Dermed endte oppgjøret 2-0. (©NTB)

svp://102930?view=bt

Les også

 1. Scoring fattig trøst for Orry Larsen: - Hadde smakt bedre med seier

 2. Dette snakket treneren og Karadas om før han kom innpå

 3. Brann-ferskingen etter målet: - Jeg bare lukket øynene!

 4. Fredriksen: - Synd å skuffe publikum

 5. Ingen tror på Vålerenga

Eliteserien

SVUTMP
1Viking86111761119
2Lillestrøm7520134917
3Molde7412137613
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Strømsgodset IF
 3. FK Haugesund