United sinte etter banens beste-kåring: - Merkelig og skuffende

Spilleren som skadet Luke Shaw ble hedret med bestemannspris.

Manchester Uniteds Luke Shaw blir ute i lang tid etter taklingen fra Hector Moreno tirsdag.
  • Roar Lyngøy

Ifølge The Guardian reagerer Manchester United svært dårlig på UEFAs valg om å kåre Héctor Moreno til banens beste spiller i tirsdagens Champions League-kamp mellom PSV Eindhoven og Manchester United (2-1).

“Merkelig og skuffende”, er Uniteds reaksjon. Morenos takling førte til at Luke Shaw pådro seg to beinbrudd, og venstrebacken kan være ute av spill i et halvt år.

Moreno utliknet for PSV, som snudde til 2-1-seier. Etter kampen fikk han bestemannsprisen av UEFA.

— Vi synes det er bade merkelig og skuffende at UEFA kåret ham til banens beste etter det som skjedde med Luke, sier en kilde i United til The Guardian.

- Rett av dommeren

Shaw ble behandlet i ni minutter på banen i Eindhoven, før han ble operert på sykehuset i Nederland.

Moreno var snar med å unnskylde seg overfor Shaw, og mexicaneren insisterte på at det var et uhell. Dommer Nicola Rizzoli ga verken kort eller strafe i situasjonen, og får støtte av dommerobservatør Howard Webb.

— Shaws skade var grusom, og jeg ønsker ham en rask rehabilitering. Men dommeren gjorde det rette, sier han til BT Sport.

— Luke var rett og slett uheldig, sier Webb.

- Lei meg på hans vegne

Héctor Moreno føler med sin spillerkollega i United.

— Jeg vet ikke hva som skjedde, jeg husker ikke. Jeg synes bare det er forferdelig trist å ha vært involvert i hendelsen. Jeg er veldig lei meg, men jeg synes ikke det var en felling. I denne situasjonen bryr jeg meg egentlig ikke om det var en felling eller ikke, jeg er bare lei meg på hans og familiens vegne, sier Moreno.

Luke Shaw ble hentet til United fra Southampton før forrige sesong for 30 millioner pund, i underkant av 400 millioner kroner.