Opdal skal i dialog med Start

Ole Martin Rindarøy reiser hjem til Molde. Mens de lokale profilene Daniel Aase og Mads Stokkelien ønsker å bli i Start.

Håkon Opdal jubler for scoring mot Vålerenga tidligere i høst.

— Jeg vil selvfølgelig vurdere et tilbud fra Start. Jeg trives veldig godt i klubben og byen. Noe mer er det ikke å si. Jeg har en dialog med Start og skal snakke mer med dem, sier Starts bestemann i 2015, Håkon Opdal til Fædrelandsvennen.

Start la alt av kontraktsforlengelser og spillerlogistikk på is etter at det ble kjent at klubben kjempet mot nedrykk i 2015. Nå er eliteserieplassen reddet, og jobben med å legge løpet for neste sesong går i gang.

Opdal, Ole Martin Rindarøy, Andreas Hollingen, Michael Christensen, Jørgen Hammer, Mads Stokkelien og Daniel Aase er per nå uten Start-kontrakt i 2016. — Det er ikke bare jeg som bestemmer hva som skjer med meg. Vi får se, sier Aase.

- Har du lyst til å bli i Start?

— Ja, selvfølgelig, svarer Aase.

Stokkelien fikk energi

Også Mads Stokkelien er klar på at han i utgangspunktet ønsker å fortsette i Start, om klubben ønsker og det lar seg kombinere med tannlegestudier.

— Jeg har selvfølgelig lyst til å spille videre. Dette er noe som gir så mye energi at det ikke kan beskrives en gang, sier spissen til Fædrelandsvennen.

En av de to leiesoldatene fra Molde, Andreas Hollingen, er åpen for å spille i Start neste år.

— At vi klarte oss er helt klart positivt for meg. Det åpner mulighetene for at jeg kanskje fortsetter i Start. Jeg er ikke låst til noe og Start er et godt alternativ, sier 21-åringen.

VIDEO: BLI MED PÅ START-JUBELEN:

Rindarøy til Molde

Den andre moldenseren, Ole Martin Rindarøy, reiser tilbake til Molde der han har et år igjen av kontrakten.

— Planen er at jeg skal være med i forsesongen med Molde, så får vi ta en vurdering når det nærmer seg sesongstart. Kanskje jeg blir i Molde, kanskje er Start et alternativ, sier venstrebacken, som mener han har fått godt utbytte av tiden i Start.

— Jeg føler jeg har fått en kjempeerfaring. Jeg er mest fornøyd med første halvdelen, deretter kom skade og selvfølgelig en fantastisk avslutning. Jeg har blitt godt kjent med klubben og byen, sier Rindarøy.

Midtstopper Jørgen Hammer sier til Fædrelandsvennen at han ikke har tenkt på neste år ennå.

Danske Michael Christensen har sagt at han vil ta en runde med familien før han bestemmer seg for sin fremtid.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk