- Ikke alvorlig for Dæhli

Mats Møller Dæhli måtte forlate Wembley på båre.

Mats Møller Dæhli.
  • Olav Rege Olsen

ENGLAND – NORGE 1-0

LONDON : Tidlig i den andre omgangen måtte Norges Mats Møller Dæhli forlate Wembley-gresset i kveldens oppgjør mot England. Cardiff-spilleren fikk behandling ute på banen, men ble båret ut av hjelpemannskaper.

19-åringen viste tydelig tegn til smerter i kneet, som ble iset kraftig ned. Unggutten gikk i bakken etter en duell med Liverpool-stjernen Raheem Sterling.

Les også

Her blir Norge senket av Wayne Rooney

Det er foreløpig usikkert om han vil være disponibel for landslagssjef Per-Mathias Høgmo i den viktige EM-kvalifiseringkampen mot Italia på Ullevaal førstkommende tirsdag, men de første tegnene virker lovende.— Status Dæhli: Fikk spark på utsiden av kneet. Har blitt undersøkt med røntgen. Viser at det ikke er noe alvorlig, skriver fotballforbundet på Twitter.

Unnvikende om Ødegaard

Per-Mathias Høgmo bekreftet også det samme.

— Det ser ikke ut til å være en alvorlig skade. Forhåpentligvis kan han værei trening igjen snart, men det er litt tidlig å si, sier Høgmo.

Landslagssjefen fikk spørsmål fra norsk presse om det kunne være aktuelt å hente inn 15 år gamle Martin Ødegaard som en mulig erstatter for Møller Dæhli. Det ville ikke Høgmo svare konsekvent på.

— Vi kommer til å ta en oppsummering av denne kampen og se om det er aktuelt å hente inn nye spillere, svarte Høgmo.

Norges U21-landslag møter Portugal i EM-kvalifisering torsdag. På den kampen er toppfotballsjef Nils Johan Semb til stede. Høgmo og A-landslaget reiser hjem til Oslo torsdag kveld. Martin Ødegaard starter med stor sannsynlighet U21-landskampen i Drammen.

Linnes-smell

I tillegg til Møller Dæhli måtte også Molde-back Martin Linnes forlate banen med skade. Backen ble byttet ut med Per Egil Flo etter en drøy halvtime.

Det er forløpig usikkert om Linnes blir klar til kampen mot Italia.

— Han fikk en smell i akillesen, men forhåpentligvis blir han klar, svarer Høgmo.