Fotball

Ciljan kjøpte hus i Trondheim

— Tror de som var på visning visste at vi skulle ha det huset, sier landslagskapteinen etter budkrigen for boligen på lLade.

GLADGUTT: Per Ciljan Skjelbred trives godt i Berlin, men har også begynt å planlegge fremtiden i Trondheim. Torsdag kjøpte han og kona Kristina nytt hus i hjembyen.
  • Christian Stendal

Årets sesong har vært en formidabel suksess for Per Ciljan Skjelbred.

Bundesligaproffen har vært fast brikke for et Hertha Berlin som ligger på fjerdeplass i serien tre runder før slutt, og besitter akkurat nå den siste av fire tyske mesterligaplasser.

Samtidig har 28-åringen og kona Kristina begynt å planlegge fremtiden.

Les også

  1. Skjelbred og Hertha forhandler om ny kontrakt

  2. Skjelbred om livet i Tyskland: - Det er ikke alle her som liker meg

— Beste tomten

Torsdag ettermiddag var de i en heftig budkrig om et hus på Lade i Trondheim – en batalje de til slutt gikk seirende ut av.

— Det ble en krig, det, sier Skjelbred til adressa.no.

— Jeg tror de som var på visning visste at vi skulle ha det huset. Vi fikk det vi skulle ha, og det er vi fornøyd med. Det er veldig sjelden det går noen hus i den gaten der, og nå fikk vi den beste tomten i gaten, forteller han.

Det som etter hvert har blitt en rimelig solid fotballkarriere har også gitt økonomiske muskler. Noe som passer godt når det er konkurranse om en bolig.

— Er det noe vi skal bruke pengene på, så er det et hjem. Det er der ungene skal bo, og det er kanskje en investering som ikke er den mest lønnsomme. Men det er et prosjekt vi alltid har planlagt å ha, sier Skjelbred.

Ingen retur på direkten

Midtbanespilleren er en selverklært «ladejarl», og det er liten tvil om at det er på østsiden av Trondheim familien planlegger å slå seg til ro når tiden som utenlandsproff er over.

Og huskjøpet til tross – Rosenborg-supporterne har ingen grunn til å glede seg over en Ciljan-retur til Lerkendal helt ennå. Kontrakten med Hertha Berlin går ikke ut før etter neste sesong.

— Det er et hus for fremtiden, og den plassen vi eventuelt skal flytte til når vi kommer hjem. Dette er en investering på sikt.

.........

Hør podkasten «Rasmus&Saga»:

RBK-sjefen om Moldes rosa drakter: - Lover at RBK aldri vil gjøre det samme

Du kan også lytte og abonnere på podkasten «Rasmus&Saga» via mobil eller iPad i iTunes. Eller du kan lytte her:

Les mer om

  1. Tysk fotball
  2. Rosenborg BK
  3. Per Ciljan Skjelbred
  4. Hertha Berlin