City-bussen vandalisert på vei til Anfield

Manchester City fikk en lite hyggelig velkomst i forkant av mesterligaduellen med Liverpool på Anfield. De lyseblås lagbuss ble ødelagt på vei til stadion.

  • NTB

Det ble ingen personskader, men enkelte Liverpool-supportere ga bussen så hard medfart at den ikke lenger er kjørbar. Ifølge BBC vil City trenge en ny buss på vei hjem etter onsdagens kvartfinalekamp.

Daily Mail melder at det ble kastet røykbomber og fyrverkeri. Det ble også hevet gjenstander mot bussen. Avisen har publisert bilder som viser at deler av frontruten er knust.

Manchester City ble møtt med røykbomber og fyrverkeri på vei til mesterligakampen mot Liverpool på Anfield.

Liverpool var raskt ute med å fordømme oppførselen.

– Vi beklager på det sterkeste overfor Pep Guardiola, hans spillere og støtteapparat og alle som ble berørt av hendelsen. Dette er en uakseptabel oppførsel av en gruppe enkeltindivider. Klubben vil samarbeide med myndighetene for å identifisere de ansvarlige, står det i en pressemelding.

Liverpool-manager Jürgen Klopp tok også avstand fra det som skjedde i gatene utenfor Anfield.

– Jeg forstår det virkelig ikke. Vi gjorde alt for å unngå en situasjon som denne. Vi kom oss gjennom, og det er bra, men på vegne av klubben må jeg bare beklage, sa Klopp til BBC.

Guardiola var takknemlig for Klopps unnskyldning.

– Vi forventet ikke dette. Jeg vet at dette ikke er slik Liverpool vil framtå. Historien til klubben er mye større enn de fire eller ti som gjorde dette. Forhåpentligvis skjer det ikke igjen, sa City-manageren.