Fotball

Mourinho ber Zlatan ta det rolig: – Han trenger ikke gjøre gale saker

Manchester United-treneren ber svensken være tålmodig.

José Mourinho gleder seg til å få Zlatan Ibrahimovic tilbake fra skade.

Manchester United-manager José Mourinho ber Zlatan Ibrahimovic om ikke å presse seg for å komme raskere tilbake i spill for klubben.

Tirsdag åpnet Manchester United mesterligaen med 3-0-seier hjemme mot Basel. Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Uniteds mesterligatropp etter at han nylig skrev under på en ny ettårsavtale med klubben, men er ikke aktuell for spill med det første etter kneskaden han pådro seg mot slutten av forrige sesong.

Les også

Pogba av med skade da Manchester United vant i Champions League-comebacket

Ifølge Mourinho er ikke svensken klar for spill før etter nyttår, men Zlatan legger stadig ut nye bilder på Instagram der han forteller om fremgangen etter skaden.

Zlatan Ibrahimovic jobber mot comeback etter skaden han pådro seg mot slutten av forrige sesong.

I slutten av forrige uke la Zlatan ut et bilde mens han løper på tredemølle med teksten «si til José at jeg er på vei». Bildet føyer seg inn i rekken av bilder der Zlatan trener for å komme tilbake til United.

Til Viasat sier Mourinho at han håper Zlatan klarer å vente, og ber han ta det rolig i opptreningen.

– Han må være tålmodig. Han trenger ikke gjøre gale saker for å komme tilbake raskere. Han må være rolig og jobbe steg for steg. Vi trenger han, men vi trenger han frisk, sa Mourinho til TV-kanalen etter kampen mot Basel.

(©NTB)

Les mer om

  1. Manchester United
  2. José Mourinho
  3. Zlatan Ibrahimovic