Fotball

AaFK har jaktet ny spiss i månedsvis

AaFK skjønte tidlig at Lars Veldwijk kun kom til å bli i klubben til låneavtalen var over. Derfor føler de seg godt forberedt i jakten på hans erstatter.

Snart ferdig: Lars Veldwijk spiller sin siste kamp for AaFK borte mot Haugesund på søndag. Etter det reiser han trolig hjem igjen til Nederland for å spille for en klubb på toppnivået der. Her fra da han scoret i bortekampen mot Kristiansund BK i forrige måned. Marius Simensen

Etter lørdagens 3-0-tap mot Molde bekreftet Veldwijk at han er ferdig i AaFK etter søndagens bortekamp mot Haugesund. Spissen kommer, ifølge han selv, til å signere for en god nederlandsk klubb i løpet av denne uka. Trond Fredriksen sa etter kampen at han ikke mister nattesøvnen av at Veldwijk forsvinner. Årsaken til det er at klubben har jobbet i flere måneder med å finne en ny spiss i sommer.

– Du kan aldri si at du har full kontroll på situasjonen, for det er mye som kan skje rundt en overgang, men vi er godt forberedt på dette. Vi vet hva slags type spiller vi vil ha, og vi har pekt oss ut spillere, sier Fredriksen, som ikke vil si hvor langt AaFK har kommet i spissjakten.

Les hele saken med abonnement