Fotball

Chelsea-stjerne fikk drømmetreff: – For en vanvittig scoring

Pedro med perlemål da storklubben slo tilbake i målfest.

Chelsea-spillerne jubler etter Pedros (til høyre) fantastiske scoring. Foto: EDDIE KEOGH / X01801

Chelsea – Watford 4–2

Watford herjet til tider med tittelforsvarer Chelsea, men tapte likevel 2–4 på Stamford Bridge i lørdagens tidligkamp i Premier League.

En superscoring av Pedro sendte Chelsea i føringen etter 12 minutters spill. En kort corner fra Eden Hazard havnet hos en ventende Pedro et godt stykke utenfor 16-meteren. På direkten smalt han til kulen, som sekundet senere gikk inn helt oppe i krysset.

– For en vanvittig scoring, utbrøt TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

Watford ergret seg over at corneren ikke skulle vært dømt, da ballen var sist innom Hazard før det ble dømt hjørnespark.

Men overraskelseslaget Watford, som før denne kampen lå på fjerdeplass i Premier League, viste at det ikke er uten grunn til at de ligger så høyt på tabellen. De var absolutt med på notene fra start, og rystet hjemmelaget sekunder før dommer Jon Moss blåste pausesignalet.

Et langt innkast første til klabb og babb i feltet til Chelsea. Ballen havnet til slutt i beina til Abdoulaye Doucouré, som hamret den inn bak en forfjamset Thibaut Courtois i Chelsea-buret.

Les også

Dette er Premier League-historiens «styggeste» lag

Watford snudde

Etter pause gikk Watford rett i strupen på Antonio Contes menn. Tre minutter ut i annen omgang bommet Richarlison nærmest på åpent mål fra tre meter. Men da Roberto Pereyra fikk muligheten alene med keeper minuttet senere var plutselig lille Watford i føringen.

Richarlison bommet på flere eventyrlige muligheter, men klarte på utrolig nok ikke å treffe mål. Det skulle vise seg å bli kostbart for gjestene. Chelsea var på vei mot sitt tredje strake serietap da Conte tok ut Álvaro Morata og satte innpå Michy Batshuayi med en halv time igjen på klokken.

Sistnevnte trengte kun elleve minutter på banen før han noterte seg for scoring. Belgieren stanget inn et perfekt innlegg fra Pedro.

Les også

Drømmestart i Europa: Dette har ikke de engelske lagene gjort siden 2008

Full jubel

Etter dette lignet Chelsea litt mer på seg selv og tok over kampen. Watford fikk mer en nok med å forsvare seg, men tre minutter før full tid klarte de ikke stå imot. César Azpilicueta stanget inn et strøkent innlegg fra innbytter Willian.

Sekunder før overtiden var omme var det definitivt avgjort. Watfords Miguel Britos slo ballen i pannen til Bakayoko, som resulterte i et perfekt gjennomspill til Batshuayi. Alene med keeper gjorde han ingen feil og satte ballen forbi Watfords keeper Heurelho Gomes.

Da dommer Moss blåste av kampen var det full jubel på brua, mens skuffede Watford-spillere ikke helt kunne skjønne hvordan de rotet bort seieren mot tittelholderne. Med seieren er Chelsea nå oppe på 16 poeng, ett poeng mer enn Watford.

Neste runde kommer Bournemouth på besøk til Chelsea, mens Watford tar imot Stoke.

(©NTB)

Premier League

SVUTMP
1Manchester City36265576294783
2Manchester United362010670422870
3Leicester City362061065442166
4Chelsea361810855332264
5Liverpool35179961412060
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Chelsea FC
  2. Watford FC
  3. Premier League