Fotball

- God Kienast

<br></br><br></br><p><strong> <a href="/stat/index.jsp?stats=true&amp;type=liveMatches">AaFK – HamKam 2-1:</a></strong> HamKam-trener Arne Erlandsen var mest fornøyd med Roman Kienast etter kampen mot Aalesund.</p>

Fotball TippeligaenBriskeby Gressbane 28.06.08HamKam v SK Brann 0-0Foto: Dagfinn Limoseth, DigitalsportYaw Ihle Amankwah , Brann og Roman Kienast , HamKam Foto: Dagfinn Limoseth - Digitalsport

  • Sveinung Nedregotten

Før kampen var det fokus på at Ronan Kienast bare har scoret ett mål for HamKam det siste året, en scoring mot lille Sander i cupen.

Men i dagens kamp mot Aalesund før Kienast gav svar på tiltale.

Skryt

Allerede etter fire minutter gav østerrikeren HamKam ledelsen 1-0, og han var også farlig frempå senere i kampen, blant annet da hans heading fra tre meters hold ble reddet på streken i andre omgang. Etter kampen ventet det skryt fra trener Arne Erlandsen:

— Jeg synes Kienast var god. Han kom til mange avslutninger og var aggressiv og duellsterk på topp. Dette var et langt skritt i riktig retning for han, og samarbeidet med Tommy Øren fungerte også godt , sier Erlandsen, som likevel måtte se at AaFK scoret to mål i andre omgang og vant kampen.

Jevnspilt

— Første omgang er relativ jevn, med kanskje ett lite overtak til oss. AaFK er best i andre og vinner muligens fortjent. Det er uansett positivt at det er såpass jevnspilt når vi spiller borte mot et eliteserielag, sier Erlandsen.

HamKam manglet spillere som Jon Masalin, Pål Strand, Markus Ringberg, Tom Kristoffersen, Håkan Malmström og Srdjan Urosevic i denne kampen. I tillegg måtte Vegard Bjerke og Adem Güven ut med skade i løpet av kampen.

— Vegard Bjerke tror jeg er helt ok, mens det virker som Güven har fått en liten strekk, sier en ikke altfor bekymret Arne Erlandsen, som tar med seg HamKam til LaManga på lørdag.

  1. Les også

    AaFK snudde mot HamKam

Les mer om

  1. Fotball 1. div