Endelig vant Sandviken igjen

Kom seg opp fra tabellbunnen.

ENDELIG SEIER: Sandviken kan juble igjen etter en tung periode. Søndag ble det 2-1 over Amazon Grimstad. Her fra en kamp mot Trondheims-Ørn.

Sandviken – Amazon Grimstad 2-1:

Sandviken vant søndag for første gang siden 27. april, og kom seg vekk fra sisteplassen i Toppserien.

— Rent poengmessig og posisjonsmessig betyr dette mye. I tillegg gir det et ekstra løft å gå inn i sommerferien med en seier, sier trener Øyvind Nordtveit.

Mia Nygard laget Sandvikens første mål da hun traff vinkelen fra rundt 25 meter. Amazon utliknet før pause, og lenge så det ut til å ende 1-1. Men to minutter før full tid kom Kine Tonning seg rundt på siden og fikk lagt inn. Foran mål ventet Sunniva Lillestøl, som brukte to forsøk på å bli matchvinner.

Scoret sitt første Toppserie-mål

— Keeperen leverte en god redning, men heldigvis fikk jeg satt returen, sier 18-åringen om det som var hennes første mål i Toppserien.

— Veldig deilig, jeg begynte nesten å grine fordi jeg var så sliten. Dette var en fin måte å avslutte vårsesongen på, i en kamp vi fortjente å vinne, mener Lillestøl.

Stiller krav i ferien

— Vi skal ikke ta av etter én seier, jeg tror fortsatt det blir et jag hele veien inn for å overleve, men disse poengene betyr at vi i hvert fall er med, sier Nordtveit.

Han krever at spillerne holder formen oppe gjennom ferien.

— Det var få lag som trente mer og hardere enn oss i sommerferien i fjor, så det skal vi gjenta. Vi kjører tester på utholdenhet og styrke når de er tilbake, der er vi knallharde, melder treneren.