Fotball

Lampard ønsker Chelsea-retur: - Jeg vil tilbake dit

38-åringen mener han fortsatt holder Premier League-form.

Frank Lampard og kona Christine på tribunen før Chelseas kamp mot WBA tidligere i måneden. Foto: John Sibley, Reuters / NTB scanpix

Frank Lampard sa lørdag at han ønsker å spille for Chelsea igjen, og la til at han ønsker å tjene klubben i en eller annen rolle også om han ikke er ønsket som spiller.

38-åringen er Chelseas mestscorende spiller gjennom alle tider. Han forlot Chelsea i 2014 etter å ha scoret 211 mål i sine 13 år i klubben. De siste to årene har han spilt for New York City.

Han er ferdig i MLS-klubben etter å ha scoret 15 mål på 31 kamper, men har ikke bestemt seg for om han legger opp. Aller helst vil han spille for Chelsea igjen.

Julaften ble han intervjuet av Sky Sports sammen med John Terry.

Les også

Chelseas utrolige rekke fortsetter: 11 strake seirer

- I likhet med John er jeg tvers igjennom Chelsea-mann, og uansett hva som skjer vil jeg tilbake dit på en eller annen måte. Om det er som sesongkortinnehaver eller noe mer vet jeg ikke ennå. Jeg holder veldig tett kontakt. Det er ikke i mine hender om jeg kan spille der igjen, så jeg kan ikke si mer nå, sa han.

Les også

Chelsea er på stø gullkurs. Her er villdyret som skal ha mye av æren.

- Jeg tar det hele med ro. Om det rette tilbudet kommer, så griper jeg det. Jeg ville elske det om tilbudet kom fra Chelsea, men det går ikke alltid slik man ønsker.

Han sier at han fortsatt føler seg i fin fysisk form.

- Jeg er frisk i kroppen og i hodet. Jeg forstår at ting er annerledes når man har passert 30, men om jeg skal fortsette å spille så må det være en situasjon som passer meg perfekt, sa Lampard.

(©NTB)

Les mer om

  1. Frank Lampard
  2. Chelsea FC